Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til England

Med en kulturelt mangfoldig befolkning på omkring 53 millioner, er England opdelt i ni regioner, og derefter arrangeret efter amter, kommuner og byer.

Hovedstaden, London, er det tættest befolkede område i hele Storbritannien, med omkring 13 millioner indbyggere. Dette er landets center for handel, politik og lov, og også en stor turistmagnet med masser af attraktioner, monumenter og historiske bygninger.

Som en ø, er England og i det hele taget Storbritannien, en fantastisk destination at nå med færge, og der er et godt udvalg af havne rundt om i landet. Portsmouth Internationale færgehavn modtager færger direkte fra Isle of Wight, Frankrig, Spanien og Kanaløerne, og er en af de første ”grønne” terminaler i Storbritannien. Udover Portsmouth, leverer havnene i Plymouth og Newhaven også en port til England fra Frankrig, Spanien og Kanaløerne.

Verdens travleste passager færgehavn er i Dover, som ligger på den østlige spids af den sydlige kyst. Omkring 16 millioner passagerer passerer gennem Dover havn årlige fra havnene i Calais og Dunkerque. Kanal færgerne til Dover er generelt de hurtigste, mest regelmæssige og billigste ruter i landet. For dem, der søger en hurtigere, men dyrere løsning, er der også kanaltunnelen.

For dem, der ønsker at rejse over Nordsøen fra Holland eller Tyskland, er den mest direkte rute fra Hook of Holland til Harwich. Servicen drives af Stena Lines super færger, to gange dagligt, året rundt. Der er også daglige servicer til det nordlige England fra Amsterdam til Newcastle og Rotterdam og Zeebrugge til Hull. Disse sejler om natten, og giver en mulighed for at ankomme udhvilet og klar til den videre rejse.

Hvis man rejser til England over det Irske Hav, er der afgange fra Dublin og Belfast til Liverpool, og begge overfarter tager omkring 8 timer. Afhængig af ens endelige destination, kan det være bedre at sejle via Wales eller Skotland, da overfarterne er hurtigere og mere regelmæssige. Muligheder inkluderer overfarter fra Dublin eller Rosslare i Ireland til de walisiske havne Holyhead, Fishguard og Pembroke eller fra de nordirske havne Belfast og Larne til de skotske havne Cairnryan og Troon. I alle tilfælde drives overfarterne af moderne færger med fremragende faciliteter.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Irish Ferries
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

England anmeldelser

 • "Online bestilling og kæledyr"

  Jeg har boet i UK og med familie i Danmark har jeg sejlet rigtig mange gange mellem Newcastle og Amsterdam. Der er mange ting, der fungerer godt: Pæne og rene kahytter, varieret underholdning om bord samt udmærket udvalg af mad. Men skal man have et kæledyr med sig, er det noget rod og deres online bestilling simpelthen ikke god nok. Så næste gang jeg har kæledyr med på ferie, bestiller jeg billet ved at ringe til kundeservice. Så håber jeg de kan gøre det bedre.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god service"

  Oplevede fra først til sidst at alt fungerede helt som aftalt og fuldt tilfriststillende

  Læs mere Læs mindre
 • "Problematisk adgang til kahytter inden afrejse"

  Afrejse d 31/7 kl 15.00. Forinden havde vi pr mail fået besked på senest indcheckning kl 14.00. Ved ankomst lød beskeden tilos og alle andre, at vi kunne komme til vores kahyt kl 14. 45. Kl 14.30 tog vi elevatoren op til 9. etage. Da vi kom ud fra den, hvilket viste sig at være næsten en umulighed, for hele området var fyldt af passagerer, som jo også gerne ville til deres kahyt  kl 14.45. Alle havde kufferter mm med sig, og ville gerne have det sat væk, så man kunne nyde den forestående tur. Vi stod som sild i en tønde, samtidig med, at der  blev ved med at komme flere passagerer ud fra elevatoren. Dårlig luft og en svær situation for børnefamilier og gangbesværede. Og med tanke på disse tider med coronasmitte  plus andre risici , var det en meget uheldig begyndelse, og det oven i købet efter vi pr mail, var blevet bedt om at bære mundbind ved indcheckning og i øvrigt tage hensyn til hinanden. Ved tidligere rejser med Oslobåden, kunne vi komme til vores kahyt lige efter indcheckning, og dermed gav det ikke denne kaotiske start på en ellers fin tur

  Læs mere Læs mindre
 • "Super godt"

  Meget fin og ren over det hele Super sød personale Morgenmad var også godt

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i England