Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3047 ruter og 744 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til England

Med en kulturelt mangfoldig befolkning på omkring 53 millioner, er England opdelt i ni regioner, og derefter arrangeret efter amter, kommuner og byer.

Hovedstaden, London, er det tættest befolkede område i hele Storbritannien, med omkring 13 millioner indbyggere. Dette er landets center for handel, politik og lov, og også en stor turistmagnet med masser af attraktioner, monumenter og historiske bygninger.

Som en ø, er England og i det hele taget Storbritannien, en fantastisk destination at nå med færge, og der er et godt udvalg af havne rundt om i landet. Portsmouth Internationale færgehavn modtager færger direkte fra Isle of Wight, Frankrig, Spanien og Kanaløerne, og er en af de første ”grønne” terminaler i Storbritannien. Udover Portsmouth, leverer havnene i Plymouth og Newhaven også en port til England fra Frankrig, Spanien og Kanaløerne.

Verdens travleste passager færgehavn er i Dover, som ligger på den østlige spids af den sydlige kyst. Omkring 16 millioner passagerer passerer gennem Dover havn årlige fra havnene i Calais og Dunkerque. Kanal færgerne til Dover er generelt de hurtigste, mest regelmæssige og billigste ruter i landet. For dem, der søger en hurtigere, men dyrere løsning, er der også kanaltunnelen.

For dem, der ønsker at rejse over Nordsøen fra Holland eller Tyskland, er den mest direkte rute fra Hook of Holland til Harwich. Servicen drives af Stena Lines super færger, to gange dagligt, året rundt. Der er også daglige servicer til det nordlige England fra Amsterdam til Newcastle og Rotterdam og Zeebrugge til Hull. Disse sejler om natten, og giver en mulighed for at ankomme udhvilet og klar til den videre rejse.

Hvis man rejser til England over det Irske Hav, er der afgange fra Dublin og Belfast til Liverpool, og begge overfarter tager omkring 8 timer. Afhængig af ens endelige destination, kan det være bedre at sejle via Wales eller Skotland, da overfarterne er hurtigere og mere regelmæssige. Muligheder inkluderer overfarter fra Dublin eller Rosslare i Ireland til de walisiske havne Holyhead, Fishguard og Pembroke eller fra de nordirske havne Belfast og Larne til de skotske havne Cairnryan og Troon. I alle tilfælde drives overfarterne af moderne færger med fremragende faciliteter.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • P&O Ferries
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • Få pris
 • Eurotunnel
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

England anmeldelser

 • "Super service"

  Rigtig god og jeg er tilfreds med turen og servicen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge fra Dover til Dunkerque"

  Ikke så glad. Toiletterne var beskidte på skibet.

  Læs mere Læs mindre
 • "God"

  Jeg har brugt denne service mange gange, og vil bruge igen og igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Som forventet"

  God pris og overfart, vil bruge igen næsten gang jeg rejser til Storbritannien.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i England