COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til England

Med en kulturelt mangfoldig befolkning på omkring 53 millioner, er England opdelt i ni regioner, og derefter arrangeret efter amter, kommuner og byer.

Hovedstaden, London, er det tættest befolkede område i hele Storbritannien, med omkring 13 millioner indbyggere. Dette er landets center for handel, politik og lov, og også en stor turistmagnet med masser af attraktioner, monumenter og historiske bygninger.

Som en ø, er England og i det hele taget Storbritannien, en fantastisk destination at nå med færge, og der er et godt udvalg af havne rundt om i landet. Portsmouth Internationale færgehavn modtager færger direkte fra Isle of Wight, Frankrig, Spanien og Kanaløerne, og er en af de første ”grønne” terminaler i Storbritannien. Udover Portsmouth, leverer havnene i Plymouth og Newhaven også en port til England fra Frankrig, Spanien og Kanaløerne.

Verdens travleste passager færgehavn er i Dover, som ligger på den østlige spids af den sydlige kyst. Omkring 16 millioner passagerer passerer gennem Dover havn årlige fra havnene i Calais og Dunkerque. Kanal færgerne til Dover er generelt de hurtigste, mest regelmæssige og billigste ruter i landet. For dem, der søger en hurtigere, men dyrere løsning, er der også kanaltunnelen.

For dem, der ønsker at rejse over Nordsøen fra Holland eller Tyskland, er den mest direkte rute fra Hook of Holland til Harwich. Servicen drives af Stena Lines super færger, to gange dagligt, året rundt. Der er også daglige servicer til det nordlige England fra Amsterdam til Newcastle og Rotterdam og Zeebrugge til Hull. Disse sejler om natten, og giver en mulighed for at ankomme udhvilet og klar til den videre rejse.

Hvis man rejser til England over det Irske Hav, er der afgange fra Dublin og Belfast til Liverpool, og begge overfarter tager omkring 8 timer. Afhængig af ens endelige destination, kan det være bedre at sejle via Wales eller Skotland, da overfarterne er hurtigere og mere regelmæssige. Muligheder inkluderer overfarter fra Dublin eller Rosslare i Ireland til de walisiske havne Holyhead, Fishguard og Pembroke eller fra de nordirske havne Belfast og Larne til de skotske havne Cairnryan og Troon. I alle tilfælde drives overfarterne af moderne færger med fremragende faciliteter.

Populære Færgeselskaber

  • 47 Afgange Dagligt 35 m
  • Få pris
  • 18 Afgange Dagligt 1 time
  • Få pris
  • 18 Afgange Dagligt 22 m
  • Få pris
  • 16 Afgange Dagligt 1 time 30 m
  • Få pris

England anmeldelser

 • "Hurtig og nem"

  Jeg bruger altid Eurotunnel når jeg skal til Frankrig. Der er ikke så meget at sige om turen igennem tunnelen, da man ikke er der længe nok til at lave andet end måske at bruge toilettet! Grunden til at jeg bruger tunnelen er at jeg godt kan lide at køre lige ud på motorvejen på den anden side. Jeg ville ønske at det var billigere, men jeg tror at man betaler lidt mere for den tid man spare.

  Læs mere Læs mindre
 • "Pæn færge"

  I går aftes rejste jeg på The Normandie fra Caen til portsmouth og jeg nød den hurtige og behagelige rejse tilbage til England. The Normandie er en ganske pæn færge og faciliteterne ombord ser helt nye ud. Jeg bookede med en indvendig kabine og selvom den var ret lille, var den behagelig. Det gode ved at sejle om natten er at man ikke føler at man har spildt en hel dag på at rejse!

  Læs mere Læs mindre
 • "Bretagne, søde Bretagne!"

  Jeg bor i London og rejste på The Bretagne fra Portsmouth til St Malo for at komme hjem og besøge i et par dage. Det er en pæn færge – ikke for stor. Kvaliteten af maden er god for prisen og underholdningen er familieorienteret. Jeg rejste på natfærgen, men bestilte for sent til at kunne få en hytte, så jeg fik et sovesæde. De er ok i et par timer, men jeg endte med at sove på gulvet, sammen med mange andre i salonen. Alt i alt var det en god oplevelse, billigere end at flyve og jeg nød virkelig udsigten over St Malo da vi ankom.

  Læs mere Læs mindre
 • "Superferry!"

  Jeg rejste for nyligt på Stena Britannica fra Harwich til Hook of Holland og jeg må sige at jeg var imponeret! Skibene er helt nye, så alt var helt i top – fra restauranterne til bar områderne, hvor man kan købe drinks til rimelige priser – og det kan man også med maden i buffet restauranten. Der var også en a’la carte stil restaurant, men den besøgte vi ikke.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i England