COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Naxos - Koufonissi er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Naxos - Koufonissi færgeselskaber

  • 10 Sailings Weekly 45 min
  • Get price
  • 12 Sailings Weekly 40 min
  • Get price
  • 28 Sailings Weekly 1 hour 15 min
  • Get price

Naxos Koufonissi færge anmeldelser

 • "Meget imponeret"

  Vi var meget imponeret over hvor hurtig og glat turen var. En rigtig god service – anbefales.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Læs mere Læs mindre

Naxos til Koufonissi færge

Naxos Koufonissi færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 10 gange Uge, SeaJets 12 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 14 gange Uge & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgængelig op til 14 gange Uge.

Der er 50 overfarter Uge på Naxos Koufonissi overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Naxos Guide

Den græske ø Naxos er del af Kykladerne, der ligger i det Ægæiske Hav. Naxos by, eller Chora, er øens største by og hovedstad, og ligger på øens vestkyst, og er også hjemsted til en af de største havne i Det Ægæiske Hav. Byen er populær blandt turister, og som følge heraf, er der mange barer, restauranter og cafeer.

Den lille ø Palatia, der strækker sig ud fra Naxos fastland, er byens emblem. På øen finder du Portara, som er et monument der er formet som en dør, der står alene, uden vægge omkring den. Et besøg til Portara er anbefalet, især efter at have taget en svømmetur i de skønne vande, samtidig med at solen er begyndt at synke.

Naxøs er kendt for sin mad og avling af Naxian kartofler, vin, kitron spiritus produkter og den populære ost Graviera. Der er mange restauranter beliggende på hele øen, der serverer lokale varer til de mange turister.

Der er færgeforbindelser mellem Naxos og Piræus i Athen, og de andre øer i Kykladerne.


Koufonissi Guide

Den græske ø Koufonisia ligger øst for øen Naxos og vest for øen Amorgos, og består af to holme, Pano Koufonisi og Kato Koufonisi. De to holme er adskilt af et stræde, der er omkring 200 meter bredt, og øens navn kommer fra det græske ord for ”hule ø”, som er en henvisning til de to store huler, som fik pirater til at tro, at øen var hul, når de så den fra havet.
Pano Koufonisi er den eneste beboede af de to holme og er en populær destination for besøgende, der ønsker af slappe af på øens gyldne strande eller svømme i det krystalklare vand.