COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Poros - Kyllini er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Kefalonia til Grækenland side

Poros - Kyllini færgeselskaber

    • 3 Sailings Daily 1 hour 20 min
    • Get price
    • 4 Sailings Daily 1 hour 30 min
    • Get price

Poros til Kyllini færge

Poros Kyllini færgeruten forbinder Kefalonia med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Kefalonian Lines sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 20 minutter mens Levante Ferries servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 30 minutter.

Der er 49 overfarter Uge på Poros Kyllini ruten mellem Kefalonia og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Poros Guide

Poros er en attraktiv kystby beliggende på den sydøstlige kyst af Kefallonia, en af de Ioniske Øer i Grækenland.

Poros er en havneby, der forbinder Kefallonia med det græske fastland med daglige færgeforbindelser. Lokale fiskerbåde bruger også havnen til at forsyne området med frisk fisk. Poros plejede ikke at være mere end en lille klynge af fiskerhytter, indtil 1953 da et jordskælv ødelagde mange af de omkringliggende landsbyer og en ny by blev bygget.

I dag er Poros opbygget omkring et fantastisk landskab af frodige grønne skove og har en befolkning på omkring 1100 indbyggere. Kombinationen af tæt vegetation og krystalklart blåt vand, gør byen til et perfekt sommer feriemål. Med et roligt tempo og en traditionel græsk atmosfære, er Poros perfekt for dem, der ønsker at undslippe pakkerejser og finde noget virkelig græsk.


Kyllini Guide

Kyllini er en græsk by, der ligger på den pelopnnesiske halvø, og nok er bedst kendt for sin travle havn. Men der er mere at udforske i byen end bare dens havn. Byen har en tyk baggrund af fyrreskove, som har udsigt over byen og middelalder slottet, der ligger der. Byen markerer starten af en 11 km lang kyststrækning af hvidt sand, der fører til det dejlige vand i Det Ioniske Hav.
Besøgende vil finde en række taverner og butikker i byen, og også gode eksempler på terracotta huse og lejligheder. Af interesse er også en række græske og romerske ruiner.