COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Spetses - Porto Heli er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Spetses til Porto Heli færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra De Saroniske Øer til Grækenland side

Spetses - Porto Heli færgeselskaber

    • 12 Sailings Daily 10 min
    • Get price

Spetses til Porto Heli færge

Spetses Porto Heli færgeruten forbinder De Saroniske Øer med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 6 gange dagligt med en sejltid på omkring 10 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 6 gange dagligt med en sejltid fra 10 minutter.

Der er 12 overfarter dag på Spetses Porto Heli ruten mellem De Saroniske Øer og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Spetses Guide

Den græske ø Spetses er del af den Saroniske øgruppe. Dens gamle navn var Pityonissos og Pityousa fra det antikke græske ord for træ, ”Pitys”. Venetianerne bragte navnet Spetses med dem, da de plejede at kalde øen ”Isola di Spezzie”, hvilket betyder øen af aroma (krydderier). Den største by på øen kaldes også Spetses og er ganske usædvanlig, da private køretøjer ikke er tilladt indenfor byens grænser. Som et resultat heraf, har mennesker, som bor her og besøgende, intet andet valg end at tage hestevogne. Motorcykler og cykler er tilladt.

De nærmeste strande på byen er Agios Mamas, i byens center, og Kaiki strand, som ligger ca. 1 km nordvest for byen og Agia Marina, som ligger 2 km syd for byen. Der er busser til strande udenfor byen, såsom Zogeria, Agioi Anargiroi og Agia Paraskevi.

I middelalderen blomstrede byen med handel og de lokalt konstrueret elegante palæer, der overlevede til denne dag. Spetses er også en populær weekend destination på grund af sin nærhed til Athen.


Porto Heli Guide

Porto Heli er beliggende på den østlige side af Peloponnes i Grækenland, og er en lille kystby med en stor havn. Besøgende til byen vil ofte se små fiskerbåde og lystbåde i havnen, især om sommeren, hvilket giver byen en charmerende og kosmopolitisk fornemmelse. Der er et par organiserede strande i byen, men de fleste har en tendens til at være små afsides bugter, som er mere afslappende. Mange athenere har ferieboliger i byen, som er en populær destination blandt familier.