Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Honduras

Honduras, som er et frodigt tropisk paradis, er et mellemamerikansk land med en fascinerende historie. Her kan man se beviser om fortiden overalt hvor man går. Ligesom mange andre lande på kontinentet, var det hjem til Maya civilisationen, indtil den spansk invasion i det 16. århundrede.

Nogle bemærkelsesværdige vartegn omfatter Fortaleza Santa Barbara, fra det 17. århundrede i Trujillo og de gamle maya ruiner i Copán. Arkæologer har beskrevet Copán som den mest ”kunstneriske” af alle byerne.

Den tidligere hovedstad, Comayagua har en række elegante spanske koloniale bygninger. Det bedste tidspunkt at besøge er i løbet af påske ugen, når lokale udstillingsvinduer viser fantastiske savsmuld kunstværker.

Man kan dykke længere ind i den honduranske kultur ved at besøge ’Museum of National Identity’ i hovedstaden, Tegucigalpa. Her finder man en lang række udstillinger, som giver et samlet overblik over landets historie, inklusiv den bemærkelsesværdige historie om uafhængighed.

Mens i hovedsraden bør man prøve noget af det lokale made fra en gadesælger eller fra en af de eksklusive restauranter. Det honduranske køkken har påvirkninger fra Spanien, Caribien og Afrika, og de mest populære ingredienser er kylling, ris og kokosmælk.

Bay Islands, som ligger mellem 25 og 50 km fra den nordlige honduranske kyst, er ekstremt populær blandt turister. Roatán er den største og mest besøgte. Her kan man dykke i det næststørste korelrev i verden. Vandet vrimler med havskildpadder, koraller og rokker, og lejlighedsvis, hvalhajer.

Såvel som revet, kan Roatán prale at sine pragtfulde hvise strande og frodige skovområder.

Det er nemt at rejse mellem La Ceiba og Roatán. Der er to daglige turer med en gennemsnitlig sejltid på 1 time og 20 minutter. Safe Way Maritime leverer denne rute og har omkring 300 pladser om bord.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Safe Way Maritime
    • Få pris

Ruter og havne i Honduras