Rhodos
Panormitis
Færger til Dodekaneserne
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Rhodos til Panormitis færge

Rhodos Panormitis færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Sea Dreams sejler op til 7 gange Uge, Dodekanisos Seaways 4 gange Uge & Anes Ferries servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 12 overfarter Uge på Rhodos Panormitis overfarten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Rhodos til Panormitis?

Færgeoverfarten fra Rhodos til Panormitis tager ca. 3h 05m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Rhodos og Panormitis?

Der er 3 populære færgeoperatører for Rhodos til Panormitis. Disse er
  • Sea Dreams
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Rhodos til Panormitis?

Book færger fra Rhodos til Panormitis via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Hvad er afstanden fra Rhodos til Panormitis?

Afstanden mellem Rhodos og Panormitis er ca. 23 sømil.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og ligger i den østlige del af det ægæiske hav, nordøst for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er også en kort afstand ud for Tyrkiets kyst. Rhodos By er øens hovedstad og største by, og dens gamle bydel er en rig gobelin, der består af forskellige civilisationer og kulturer.

Byens middelalderlige mure, dens bygninger, porte, smalle stræder, gamle huse og travle torve får en til at føle som om, man er trådt tusinder af år tilbage i tiden.

Udenfor Rhodos byen har øen en række små landsbyer og badebyer, der er populære blandt turister. Hovedbyderne er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus, resten af Dodekaneserne, Kykladerne og Kreta.


Panormitis Guide

Den græske ø Symi er del af Dodekaneserne og ligger nord for den græske ø Rhodos og tæt på Tyrkiets sydvestlige kyst. Øen har ikke mange strande, og dem den har, har en tendens til at være rullesten med større sten under vandet, som tilbyder lidt skygge. Men øen er kendt for sin fred og ro, selvom besøgende bør bemærke, at sommertemperaturer kan nå 40 grader eller mere i juli og august.

En populær attraktion på øen er klostret Panormitis, der ligger på en bugt af samme navn. Mange mennesker besøger klostret fra hele landet på dets festdag, den 8. november, hvor pilgrimme tilbydes mad, vin og fri akkommodation. Mange tror, at klostret blev bygget på stedet af et gammelt tempel, men arkæologiske fund er ikke blevet fundet til at opbakke dette, men eksistensen af klosteret går tilbage til det 15. århundrede.

Symi er en populær destination for dagsture, da der er regelmæssige færger fra Mandraki på Rhodos.


Rhodos til Panormitis Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 15/07/2024 og 21.07.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Dodekanisos Seaways 12:45 14:20 1 time 35 minutter Mon, Lør, Sol

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking