Rhodos til Panormitis færge

Rhodos Panormitis færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Dodekanisos Seaways sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 30 minutter mens Anes Ferries servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 t.

Der er 13 overfarter Uge på Rhodos Panormitis ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rhodos - Panormitis færgeselskaber

  • Dodekanisos Seaways
    • 6 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris
  • Anes Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 5 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Rhodos Panormitis Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rhodos Panormitis ruten er for en bil og 1 passager.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og ligger i den østlige del af det ægæiske hav, nordøst for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er også en kort afstand ud for Tyrkiets kyst. Rhodos By er øens hovedstad og største by, og dens gamle bydel er en rig gobelin, der består af forskellige civilisationer og kulturer.

Byens middelalderlige mure, dens bygninger, porte, smalle stræder, gamle huse og travle torve får en til at føle som om, man er trådt tusinder af år tilbage i tiden.

Udenfor Rhodos byen har øen en række små landsbyer og badebyer, der er populære blandt turister. Hovedbyderne er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus, resten af Dodekaneserne, Kykladerne og Kreta.