COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rhodos - Panormitis er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Rhodos - Panormitis færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 2 hr 40 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 5 hr
  • Get price

Rhodos til Panormitis færge

Rhodos Panormitis færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Sea Dreams sejler op til 7 gange Uge, Dodekanisos Seaways 7 gange Uge & Anes Ferries servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 15 overfarter Uge på Rhodos Panormitis overfarten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og ligger i den østlige del af det ægæiske hav, nordøst for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er også en kort afstand ud for Tyrkiets kyst. Rhodos By er øens hovedstad og største by, og dens gamle bydel er en rig gobelin, der består af forskellige civilisationer og kulturer.

Byens middelalderlige mure, dens bygninger, porte, smalle stræder, gamle huse og travle torve får en til at føle som om, man er trådt tusinder af år tilbage i tiden.

Udenfor Rhodos byen har øen en række små landsbyer og badebyer, der er populære blandt turister. Hovedbyderne er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus, resten af Dodekaneserne, Kykladerne og Kreta.


Panormitis Guide

Panormitis ligger på den græske ø Symi.