COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rafina - Mykonos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Rafina til Mykonos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kykladerne side

Rafina - Mykonos færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 2 hr 25 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 4 hr
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 2 hr 20 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 2 hr 25 min
  • Get price

Rafina Mykonos færge anmeldelser

 • "God tur"

  Hurtigfærgen er god.

  'Theologos P' travelled on Theologos P

  Læs mere Læs mindre
 • "Mykonos fra Rafina"

  Alt ok.

  'Theologos P' travelled on Theologos P

  Læs mere Læs mindre
 • "Rafina-Mykonos"

  Var ikke et ret nyt skib, men om bord var alt i orden. På grund af dårligt vejr, ankom vi lidt sent, men tiden brugt på skibet gik hurtigt nok!

  'Theologos P' travelled on Theologos P

  Læs mere Læs mindre
 • "Ingen klager"

  Vi startede fra Rafina den 15 juni og returnerede den 22. Turen var okay. God service om bord. Jeg har intet negativt at skrive.

  'Theologos P' travelled on Theologos P

  Læs mere Læs mindre

Rafina til Mykonos færge

Rafina Mykonos færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 7 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 3 gange dag, SeaJets 4 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 14 gange Uge.

Der er 46 overfarter Uge på Rafina Mykonos overfarten mellem Athen og Kykladerne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen i Grækenland. Byen, og dens havn, ligger på den ægæiske kyst, øst for Oenteli Mountains og nordøst for Mesogaia Plain. Den græske hovedstad, Athen, ligger 25 km vest for Rafina, som er tæt på byerne Artemida og Nea Makri. Det er en populær destination for athenerne, på grund af sin nærhed på Athen, som køre ud af byen til Rafina for at spise i en af byens mange fiskerestauranter, der ligger langs havnen.

Rafina havn er den næststørste i Attika-regionen, efter Piræus, selv om dette nok ændre sig, pga. udvidelsen af Lavrio havn. Der er færgeforbindelser fra Rafina til Kykladerne og den sydlige del af Euboea.


Mykonos Guide

Den græske ø Mykonos er en af Kykladerne og er berømt for sin unikke glamour og typiske græske personlighed. Øens hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er centeret for øens turistindustri. I byen vil besøgende finde den charmerende gamle færgehavn, de mange tavernaer, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske græske hvidkalkede huse, især i Lille Venedig kvarteret. Trods alt det, Mykonos by har at byde på, er øens største attraktion for besøgende nok de mange strande, som har gyldent sand.

Der er to havne på øen. Den gamle Mykonos Havn, hvor alle passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos, der bruges mest af krydstogtskibe. Der er færger fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de øvrige kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta.