Mykonos til Andros færge

Mykonos Andros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Cyclades Fast Ferries sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Golden Star Ferries servicen sejler op til 13 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 15 m.

Der er 23 overfarter Uge på Mykonos Andros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Mykonos - Andros færgeselskaber

  • Cyclades Fast Ferries
    • 10 Afgange Ugentlig 2 t 15 m
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 13 Afgange Ugentlig 2 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Mykonos Andros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Mykonos Andros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Mykonos Guide

Mykonos er del af Kykladerne og ligger mellem øerne Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øen, også kaldet Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvidkalkede huse med blå vinduer, smalle gader og små hvide kapeller med himmelblå kupler. Mange besøgende vælger at tage en spadseretur gennem Chora, den gamle havn, Lille Venedig og slottet for at opleve byens charme. Øen har generelt et livligt natteliv og er sommetider kendt som ”Grækenlands Ibiza”.

Øen har to havne. Den gamle Mykonos havn er, hvor passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos er hvor krydtogtskibe hovedsageligt lægger til. Der er færgeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de andre øer i Kykladerne, Dodekaneserne og Kreta.

Andros Guide

Den græske ø Andros ligger omkring 10 km sydøst af øen Euboea og 3 km nord af øen Tinos og er del af Kykladerne. Andros er omkring 40 km lang og 16 km bred på sit bredeste punkt. Øen, som har en rig maritime historie, er den nordligste ø i Kykladerne. Øens indre og kystnære terræn er præget af bjergkæder afbrudt af sletter, vegeation og vandløb med en klippekyst afbrudt af sandstrande. Øens hovedstad hedder Hora (hvilket er græsk for hovedby) og her vil man finde en blanding af arkitektoniske stilarter, fra typisk kykladisk til neo-klassisk og midderalderlig. I byen vil besøgende blive mødt af smalle gader, dejlige kirker og museer, en stor plads og en række cafeer og restauranter. På en holm, der er forbundet med hovedøen, er der også et frankisk slot, komplet med en buet stenbro, der daterer tilbage til det 13. århundrede.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus og Rafina, samt de andre øer i Kykladerne og Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi og Amorgos.