COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Andros - Rafina er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Om bord på færgerne

Andros - Rafina færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 1 hour 55 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 1 hour 55 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 55 min
  • Get price

Andros Rafina færge anmeldelser

 • "Rigtig god "

  Rigtig god

  'Theologos P' travelled on Theologos P

  Læs mere Læs mindre
 • "Pålidelig"

  Vi fløj fra London til Athen og ankom om eftermiddagen, hvorefter vi tog bussen til Rafina. Vi var et par timer tidligt på den, men man kan komme om bord 2 timer før afgang. Vær opmærksom på at færgen kun stopper i omkring 10 for at lade passagerer komme af i den anden ende, så ikke falde i søvn!

  'Theologos P' travelled on Theologos P

  Læs mere Læs mindre

Andros til Rafina færge

Andros Rafina færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Cyclades Fast Ferries sejler op til 3 gange dag, Golden Star Ferries 3 gange dag & SeaJets servicen er tilgængelig op til 14 gange Uge.

Der er 56 overfarter Uge på Andros Rafina overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Andros Guide

Den græske ø Andros er den nordligste ø i Kykladerne og ligger omkring 10 km sydøst for Euboea og omkring 3 km nord for Tinos. Øen, som er meget bjergrig, er omkring 40 km lang og 16 km bred. Øens største byer er Andros, Gavrio, Batsi og Ormos Korthiou. Sariza er en populær attraktion. Palaeopolis, øens hovedstad, blev bygget ind i en stejl bjergskråning.

Der er færgeforbindelser fra Andros til Piræus, Rafina, de øvrige øer i Kykladerne, Ios, Santorini, Komolos, Naxos, Anafi, Amorgos, Kreta, Rhodos, Dodekanserne og De Ægæiske Øer.


Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen på det græske fastland, på bredden af Det Ægæiske Hav. Byen ligger tæt på Artemida og Nea Makri og den græske hovedstad, Athen, som ligger omkring 25 km vest. På grund af sin nærhed til Athen er Rafina populær blandt mange athenere, der besøger byen for at nyde de mange fiskerestauranter, som ligger omkring havnen. Det er ikke ualmindeligt at se dagens fangst liggende på is udenfor restauranterne.

Rafina er den andenstørste havn i Attika, efter Athen, og der er færgeforbindelser til den sydlige del af Euboea og Kykladerne.