Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Algiers havn

  • Algiers overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Algiers før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Algiers overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Algiers færgeservicer

Algiers Guide

Algiers Guide

I den nord-centrale del af Algeriet ligger landets hovedstad og største by, Algier på den vestlige siden af en bugt af Middelhavet, og er en vigtig havn. Byen består af den moderne del, som er bygget ved kysten, og den gamle antikke by, der klatrer den stejle bakke bag den moderne by. Få rejsende besøger Algeriet i disse dage på grund af den nylige voldelige historie, men hovedstaden har en skønhed, der modsiger al vold. Landets turbulente historie har efterladt byen med rig kulturarv; fra dens mauriske moskeer, osmannisk stil paladser og Cashbah til Berber befæstninger og franske kolonialistiske boulevarder. Strandpromendaden er hvor alle lokale går ned for at slappe af, og er et godt sted at møde de venlige lokale mennesker.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking