Book en Algiers færge

Algiers færgehavn i Algeriet forbinder dig med Marseille i Frankrig med et valg af op til 3 afgange ugentligt. Sejltiden for Algiers til Marseille overfarten er fra 25 timer, og med Corsica Linea.

Algiers havnekort

Tryk her for kort

Algiers færge alternativer

Algiers færgeservicer

 • Corsica Linea
  • 3 Afgange Ugentlig 25 t
  • Få pris

Algiers Guide

I den nord-centrale del af Algeriet ligger landets hovedstad og største by, Algier på den vestlige siden af en bugt af Middelhavet, og er en vigtig havn.

Byen består af den moderne del, som er bygget ved kysten, og den gamle antikke by, der klatrer den stejle bakke bag den moderne by.

Få rejsende besøger Algeriet i disse dage på grund af den nylige voldelige historie, men hovedstaden har en skønhed, der modsiger al vold. Landets turbulente historie har efterladt byen med rig kulturarv; fra dens mauriske moskeer, osmannisk stil paladser og Cashbah til Berber befæstninger og franske kolonialistiske boulevarder.

Strandpromendaden er hvor alle lokale går ned for at slappe af, og er et godt sted at møde de venlige lokale mennesker.

Sådan kommer du til Algiers havn

 • Algiers Havn Adresse

  Rue d'Angkor, Algiers 

 • Algiers overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Algiers før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Algiers overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.