COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hellenic Seaways

Hellenic Seaways er et græsk færgeselskab, som sejler mellem Kykladerne, Kreta, De Saroniske Øer og Sporaderne.

Hellenic Seaways er det største græske færgeselskab, og har været aktiv i de græske farvande i over 15 år. Deres enorme flåde af konventionelle og hurtigfærger tjener mere end 30 færgehavne.

Hellenic Seaways har vundet adskillige priser for deres færgefart i de sidste par år, inklusiv bedste passagerlinje og bedste skib.

Se Hellenic Seaways sejlplaner, priser og book Hellenic Seaways færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Hellenic Seaways med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Alle Hellenic Seaways ruter

Hellenic Seaways kundeanmeldelser

 • "Ferie"

  Hej Mig og min familie have en god oplevelse A på Blue Star ferrries og alt var godt. Det som ikke var godt, at det tog for lang tid, at sejle. Vi har brugt en hel dag på det. Vh. Bushra

  Læs mere Læs mindre
 • "Glad og tilfreds rejsende"

  Problemfri booking via Direct Ferries hjemmeside..... God og punktlig rejse med Hellenic Seaways.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Spetses"

  Tur til Spetses blev forsinket af en strejke på 48 timer, men det var nemt at ændre datoer. Personalet var billetkontoret i Piræus var rigtig gode. Returen var på Flying Dolphin, ikke Flying cat. Meget behagelig.

  Læs mere Læs mindre
 • "Flyingcat"

  Vi rejste over til Poros fra Piræus på Dolphin – den var til tiden og personalet var venlige og hjælpsomme.... Men tilstanden af færgen var dårlig, den er gammel og slidt, og sædenumre ignores ( og er svære at få øje på), lugten af brandstof er overvældende, og manglen på bagage opbevaring resulterede i, at der lå bagage over det hele – meget stressende. Under vores ophold på Poros modtog vi en sms fra Hellenic for at sige, at vores retur færge var blevet forsinket en time med Dolphin, og i stedet for skulle vi sejle på Flyingcat. Heldigvis havde vi tilladt masser af tid til at komme til lufthavnen fra Piræus, så dette var ikke et problem for os. Rejsen på Flyingcat var langt overlegen i forhold til Dolphin – mere rummelig, mere plads til at opbevare bagage (men ikke meget!) og generelt mere behagelig. Der er en ”business” klasse på Flyingcat, som vi nok ville have booket, hvis vi havde mulighed for at gøre det? Det er værd at bemærke, at der var en 2 dages strejke af alle færgeselskaber, mens vi var på Poros – vi var meget taknemmelige for, at vi undgik det med en dag, men nogle venner måtte finde alternativ transport fra Poros til Athen lufthavn, for at nå deres fly – de måtte selv ordne det på egne omkostninger i tid, penge og helligedage.... det var et mareridt for dem, uden assistance fra Hellenic. Vær på udkig efter en af personalet i Poros....Han har stadig brug for at lære at have tålmodgihed, vilje til at hjælpe og hvordan man smiler.... vi besluttede, at han var den mest uforskammet person, vi nogensinde har mødt.....Det var så slemt, at det fik os til at grine!!

  Læs mere Læs mindre

Alternative selskaber og ruter