Hellenic Seaways

Hellenic Seaways er et græsk færgeselskab, som sejler mellem Kykladerne, Kreta, De Saroniske Øer og Sporaderne.

Hellenic Seaways er det største græske færgeselskab, og har været aktiv i de græske farvande i over 15 år. Deres enorme flåde af konventionelle og hurtigfærger tjener mere end 30 færgehavne.

Hellenic Seaways har vundet adskillige priser for deres færgefart i de sidste par år, inklusiv bedste passagerlinje og bedste skib.

Se Hellenic Seaways sejlplaner, priser og book Hellenic Seaways færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Hellenic Seaways med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Læs mere Læs mindre

Alle Hellenic Seaways ruter

Hellenic Seaways kundeanmeldelser

 • "Færge til Spetses"

  Tur til Spetses blev forsinket af en strejke på 48 timer, men det var nemt at ændre datoer. Personalet var billetkontoret i Piræus var rigtig gode. Returen var på Flying Dolphin, ikke Flying cat. Meget behagelig.

  'Mark' rejste med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Læs mere Læs mindre
 • "Flyingcat"

  Vi rejste over til Poros fra Piræus på Dolphin – den var til tiden og personalet var venlige og hjælpsomme.... Men tilstanden af færgen var dårlig, den er gammel og slidt, og sædenumre ignores ( og er svære at få øje på), lugten af brandstof er overvældende, og manglen på bagage opbevaring resulterede i, at der lå bagage over det hele – meget stressende. Under vores ophold på Poros modtog vi en sms fra Hellenic for at sige, at vores retur færge var blevet forsinket en time med Dolphin, og i stedet for skulle vi sejle på Flyingcat. Heldigvis havde vi tilladt masser af tid til at komme til lufthavnen fra Piræus, så dette var ikke et problem for os. Rejsen på Flyingcat var langt overlegen i forhold til Dolphin – mere rummelig, mere plads til at opbevare bagage (men ikke meget!) og generelt mere behagelig. Der er en ”business” klasse på Flyingcat, som vi nok ville have booket, hvis vi havde mulighed for at gøre det? Det er værd at bemærke, at der var en 2 dages strejke af alle færgeselskaber, mens vi var på Poros – vi var meget taknemmelige for, at vi undgik det med en dag, men nogle venner måtte finde alternativ transport fra Poros til Athen lufthavn, for at nå deres fly – de måtte selv ordne det på egne omkostninger i tid, penge og helligedage.... det var et mareridt for dem, uden assistance fra Hellenic. Vær på udkig efter en af personalet i Poros....Han har stadig brug for at lære at have tålmodgihed, vilje til at hjælpe og hvordan man smiler.... vi besluttede, at han var den mest uforskammet person, vi nogensinde har mødt.....Det var så slemt, at det fik os til at grine!!

  'Chris' rejste med Hellenic Seaways på Flying Dolphins/Flyingcat

  Læs mere Læs mindre
 • "Vær forsigtig"

  Jeg havde en masse stress med at komme fra Limnos. En dag før afgangen, fik jeg en teleopringning for at fortælle mig, at min færge var blevet aflyst, og rykket til den efterfølgende dag. På grund af forsinkelsen, ville jeg ikke nå min anden færge fra Grækenland til Italien. På grund af, at det var to forskellige færgeselskaber jeg skulle rejse med, ville jeg ikke få en refundering eller lov til at ændre den. Da jeg ringede til Direct Ferries, var den første besked, at jeg ville få €40 af de €250 refunderet. Mange opkald senere til Hellenic, Anek og Direct Ferries senere, lykkedes det mig at få 95% refunderet. Det tog til sammen en hel dag med alle de opringninger. Med Direct Ferries brugte jeg 40 minutter bare på at vente i en kø, for at tale med en agent. Min anbefaling er, at booke en færge, tage den, og derefter booke den anden færge. Planlæg lidt ekstra tid i tilfælde af, at din færge er aflyst. Jeg endte med at måtte køre fra Kavala til Norditalien med to hunde alene, mens jeg var 31 uger henne.

  'Maayke Anna Catharina' rejste med Hellenic Seaways på Express Pegasus

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Athen"

  Færgen var to timer forsinket, men det var en behagelig og rolig tur. Vi valgte dette selskab, da det var den hurtigste tur til Athen.

  'Anonym' rejste med Hellenic Seaways på Highspeed

  Læs mere Læs mindre

Alternative selskaber og ruter