COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Katapola - Naxos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Katapola - Naxos færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 1 hour 25 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 1 hour 20 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour 40 min
  • Get price

Katapola til Naxos færge

Katapola Naxos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 7 gange Uge, SeaJets 2 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 16 overfarter Uge på Katapola Naxos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Katapola Guide

Katapola, en af Amorgos to havne, er et lille, levende samfund. Dens havnefront er linet med cafeer, taverner og fortøjninger for fiskerbåde og besøgende sejlbåde.


Naxos Guide

Naxos er en græsk ø, der ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Øen har en rig og interessant historie og har været regeret af en række forskellige civilisationer i sin historie, inklusiv de byzantinske, frankiske og venetianske, der alle har efterladt deres præg på øen. Øen har en blomstrende landbrugsøkonomi takket være dens frugtbare terræn, og der dyrkes både oliven og druer.

Populære attraktioner på øen, bortset fra de dejlige strande, bliver for det mest fundet i hovedstaden Chora, og omfatter det venetianske slot. En anden dejlig måde at forbruge sin tid på, er ved at spadsere omkring en af de mange stier på øen, der vandrer op i bjergene.

Øens havn ligger også i Chora, og der er færgeforbindelser til Piræus (Athen) og de andre Kykladiske øer.