Syros til Mykonos færge

Syros Mykonos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 3 gange Uge, Blue Star Ferries 11 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 21 overfarter Uge på Syros Mykonos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Syros - Mykonos færgeselskaber

 • Minoan Lines
  • 3 Afgange Ugentlig 35 m
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • 11 Afgange Ugentlig 45 m
  • Få pris
 • SeaJets
  • 7 Afgange Ugentlig 25 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Syros Mykonos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Syros Mykonos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Syros Guide

Den græske ø Syros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, omkring 145 km sydøst for Athen, den græske hovedstad. Øens historie går tilbage til omkring det 3. årtusind f. Kr. Artefakter udgravet på øen viser, at der må have været et metalarbejde laboratorium på øen, som menes at have haft et forretningsforhold til Lilleasien. Under det 6. århundrede f.kr., blev øen besat af samerne, og mange af dens beboere flyttede.

Ud over øens skønhed, har den et blomstrende kulturliv og en kærlighed til kunst. Turist bør tage sig tid til at besøge øens museer og gallerier, samt spadsere gennem de smukke landsby gader.

Der er færgeforbindelser fra øens havn til Rafina og Piræus, Kykladerne, Dodekaneserne, Kreta, Thessaloniki og Skiathos.

Mykonos Guide

Den græske ø Mykonos er en af Kykladerne og er berømt for sin unikke glamour og typiske græske personlighed. Øens hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er centeret for øens turistindustri. I byen vil besøgende finde den charmerende gamle færgehavn, de mange tavernaer, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske græske hvidkalkede huse, især i Lille Venedig kvarteret. Trods alt det, Mykonos by har at byde på, er øens største attraktion for besøgende nok de mange strande, som har gyldent sand.

Der er to havne på øen. Den gamle Mykonos Havn, hvor alle passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos, der bruges mest af krydstogtskibe. Der er færger fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de øvrige kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta.