Mykonos til Piræus færge

Mykonos Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 7 gange Uge, Sea Jets 7 gange Uge & Hellenic Seaways servicen er tilgængelig op til 2 gange Uge.

Der er 16 overfarter Uge på Mykonos Piræus overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Mykonos til Piræus færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Mykonos - Piræus færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 5 t 15 m
    • Få pris
  • Sea Jets
    • 7 Afgange Ugentlig 2 t 55 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 3 t 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Mykonos Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Mykonos Piræus ruten er for en bil og 2 passagerer.

Mykonos Guide

Mykonos er del af Kykladerne og ligger mellem øerne Tinos, Paros og Naxos. Hovedbyen på øen, også kaldet Mykonos (eller Chora for de lokale), har typisk kykladisk arkitektur med hvidkalkede huse med blå vinduer, smalle gader og små hvide kapeller med himmelblå kupler. Mange besøgende vælger at tage en spadsertur gennem Chora, den gamle havn, Lille Venedig og slottet for at opleve byens charme. Øen har generelt et livligt natteliv og er sommetider kendt som ”Grækenlands Ibiza”.

Øen har to havne. Den gamle Mykonos havn er, hvor passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos er hvor krydtogtskibe hovedsageligt lægger til. Der er færgeforbindelser fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de andre øer i Kykladerne, Dodekaneserne og Kreta.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den trejde største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, på trods af, at den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalendene dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal. En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, barer og natklubber, blev ombygget for OL i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget.