Zakynthos

Sådan bookes færger fra Zakynthos til Grækenland

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Zakynthos og Grækenland leveret af 2 færgeselskaber – Kefalonian Lines & Levante Ferries. Zante til Kyllini færge overfarten sejler dagligt med en sejltid fra omkring 1 time 15 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Zakynthos Grækenland overfarten mellem Zante og Kyllini.

Zakynthos Grækenland kort

Tryk her for kort

Færger fra Zakynthos til Grækenland

Om Grækenland:

Grækenland er et af verdens mest besøgte lande. Grækenland, som kan prale af 16.000 km med kyststrækning, har det Ægæiske Hav mod øst, Det Ioniske Hav mod vest, Middelhavet mod syd og mange øer.

Grækenland er et varierende land med et bjergrigt fastland og fantastiske øer med hvidkalkede huse og kirker med blå kuppel. Mange af de græske strande har fået tildelt det blå flag, mens landets rige historie og arv har sikret det 18 Unesco verdensarv områder.

Det græske fastland kan nemt nås med færge over Adriaterhavet fra Italien, mens der er mange indenlandske færgeservicer på grund af de mange øer. De indenlandske færger er moderne, men de variere baseret på rejsetypen. De længere ruter drives af konventionelle passagerfæger, men de kortere ruter mellem øerne drives af katamaraner og flyvebåde.