Oskarshamn til Visby færge

Oskarshamn Visby færgeruten forbinder Sverige med Gotland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Destination Gotland. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Oskarshamn Visby færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Oskarshamn - Visby færgeselskaber

 • Destination Gotland
  • 3 Afgange Dagligt 2 t 55 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Oskarshamn Visby Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Oskarshamn Visby ruten er for en bil og 2 passagerer.

Oskarshamn Visby færge anmeldelser

 • "Dejlig tidlig morgen tur"

  Super sæder i forsalonen hvor vi sad stille og roligt med vores lille hund. Kan klart anbefales

  'Anonym' rejste på Oskarshamn Visby ruten med Destination Gotland

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig færge, specielt hunde salon var fin"

  Dejligt med en hunde salon hvor der var både vandhane/vask så hundene kunne få vand under den lange sejltur, og kroge ved sæderne til at binde hundene. Færgen var forsinket fra Oskarshamn men det blev meddelt dage før via sms, så rigtig god service, dog havde systemet ikke check på dette, da vi fik en sms om at vi kunne booke til afgangen kl. 11:30 og færgen var udsat til kl. 13:00, så forvirringen var stor, og det forstod personalet også godt at vi var.

  'Steen ' rejste på Oskarshamn Visby ruten med Destination Gotland

  Læs mere Læs mindre
 • "Udmærket organisation"

  Alt virker perfekt og efter planen. Dog synes jeg at adresserne på afgangsstederne er svære at finde - til gps. Den første adresse fik jeg på sms, den anden sms til returrejse modtog jeg ikke.

  'Arne Petersen' rejste på Oskarshamn Visby ruten med Destination Gotland

  Læs mere Læs mindre
 • "Super sejllads"

  Det var en god oplevelse at rejse Oskarshamn -Visby. alt forløb perfekt og der var gode pladser man fik at sidde på. Betjeningen var god. Hvis der skulle siges noget, så kunne made dog godt have smagt af lidt mere.

  'Tom' rejste på Oskarshamn Visby ruten med Destination Gotland

  Læs mere Læs mindre