Anafi til Piræus færge

Anafi Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 10 timer 45 minutter mens Anek Lines servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 t 45 m.

Der er 4 overfarter Uge på Anafi Piræus ruten mellem Kykladerne og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Anafi - Piræus færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 10 t 45 m
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 10 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Anafi Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Anafi Piræus ruten er for en bil og 1 passager.

Anafi Guide

Den græske ø Anafi, er del af Kykladerne og ligger øst for øen Thira, eller Santorini. Øen er populær blandt vandrere, der kan benytte øens gamle stier, nogle gange op af stejle bakker. For dem, som ønsker en mere afslappende tur, er der populære strande, som inkluderer Klisidi og Roukounas. En af Middelhavets højeste tinder, Mount Kalamos, er 420 meter over havets overflade, og ligger på en halvø i den østlige ende af øen. På toppen af Mount Kalamos ligger Kalamiotissa kirke, som blev ombygget efter et jordskælv i 1950erne.

Øens havn, sammen med resten af Kykladerne, er forbundet med færge til havnene i Piræus og Rafine. Færger til de øvrige øer i Kykladerne, herunder Los, Santorini, Kimolos, Naxos, Paros og Milos afgår også fra Anafi sammen med færger til øerne Kreta, Rhodos og Dodekanserne.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.