COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Turgutreis - Kos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tyrkiet til Dodekaneserne side

Turgutreis - Kos færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 25 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 30 min
    • Get price

Turgutreis til Kos færge

Turgutreis Kos færgeruten forbinder Tyrkiet med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Bodrum Express sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 25 minutter mens Dentur Avrasya servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 30 minutter.

Der er 14 overfarter Uge på Turgutreis Kos ruten mellem Tyrkiet og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kos Guide

Kos er en græsk ø, der ligger i Det Ægæiske Hav på den sydlige side af øen Kalymnos og den nordlige del af øen Nisyros. Øen, der kun ligger ca. 5 km fra den tyrkiske kyst, er den tredje største af Dodekaneserne. Kos er et velkendt og populært feriemål, og her kan man nyde øens strande. Kos var en af de første græske øer, som anerkendte fordelen af turisme og som et resultat blev mange hoteller bygget langs øens strande og sandede kystlinje i syd og øst. Cykling er en populær aktivitet på Kos, da øens terræn er fladt og fordi der er mange cykeludlejning forretninger på hele øen, samt dedikeret cykelstier mellem nogle af de større hoteller.
Der er en daglig færgeservice mellem Kos og Piræus, samt mellem Kos og resten af Dodekaneserne, øerne i det nordøstlige Ægæiske Hav og Tyrkiet.