Nisyros til Kos færge

Nisyros Kos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 5 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 50 m.

Der er 4 overfarter Uge på Nisyros Kos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Nisyros - Kos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 1 time 5 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 50 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Nisyros Kos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Nisyros Kos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Nisyros Guide

Øen Nisyros er beliggende i Dodekaneserne i Det Ægæiske Hav mellem de nærliggende øer Kos og Tilos. Øens kyst har et par sandstrande, som generelt ligger på den nordøstlige del af øen, men generelt er Nisyros kyst præget af stenede strande. Øens vulkan er aktiv, men heldigvis for turister, går den ikke i udbrud og Fumaroles kan findes på kraterne.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til de andre øer i Dodekaneserne. Der er også færgeforbindelser til Kykladerne og Kreta, men som regel via en anden ø.

Kos Guide

Kos er en græsk ø, der ligger i Det Ægæiske Hav på den sydlige side af øen Kalymnos og den nordlige del af øen Nisyros. Øen, der kun ligger ca. 5 km fra den tyrkiske kyst, er den tredje største af Dodekaneserne. Kos er et velkendt og populært feriemål, og her kan man nyde øens strande. Kos var en af de første græske øer, som anerkendte fordelen af turisme og som et resultat blev mange hoteller bygget langs øens strande og sandede kystlinje i syd og øst. Cykling er en populær aktivitet på Kos, da øens terræn er fladt og fordi der er mange cykeludlejning forretninger på hele øen, samt dedikeret cykelstier mellem nogle af de større hoteller.
Der er en daglig færgeservice mellem Kos og Piræus, samt mellem Kos og resten af Dodekaneserne, øerne i det nordøstlige Ægæiske Hav og Tyrkiet.