Rhodos
Sitia
Færger til Kreta
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Rhodos til Sitia færge

Rhodos Sitia færgeruten forbinder Dodekaneserne med Kreta og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Anek Lines sejler op til 1 gange Uge, SeaJets 6 gange Uge, SeaJets 6 gange Uge & Blue Star Ferries servicen er tilgængelig op til 2 gange Uge.

Der er 15 overfarter Uge på Rhodos Sitia overfarten mellem Dodekaneserne og Kreta og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

For mere information, besøg vores Færger fra Dodekaneserne til Kreta side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Rhodos til Sitia?

  Færgeoverfarten fra Rhodos til Sitia tager ca. 7h 12m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvor meget koster færgen fra Rhodos til Sitia?

  Rhodos til Sitia færgeprisen kan variere afhængigt af sæsonen. Den gennemsnitlige pris for en færge fra Rhodos til Sitia er 60 €.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Rhodos og Sitia?

  Der er 4 populære færgeoperatører for Rhodos til Sitia. Disse er
  • Anek Lines
  • SeaJets
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Rhodos til Sitia?

  Book færger fra Rhodos til Sitia via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Hvad er afstanden fra Rhodos til Sitia?

  Afstanden mellem Rhodos og Sitia er ca. 143 sømil.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og ligger i den østlige del af det ægæiske hav, nordøst for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er også en kort afstand ud for Tyrkiets kyst. Rhodos By er øens hovedstad og største by, og dens gamle bydel er en rig gobelin, der består af forskellige civilisationer og kulturer.

Byens middelalderlige mure, dens bygninger, porte, smalle stræder, gamle huse og travle torve får en til at føle som om, man er trådt tusinder af år tilbage i tiden.

Udenfor Rhodos byen har øen en række små landsbyer og badebyer, der er populære blandt turister. Hovedbyderne er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus, resten af Dodekaneserne, Kykladerne og Kreta.


Sitia Guide

Sitia ligger på den græske ø Kreta og er en af øens mindst besøgte steder. Byen blev bygget under venetianske tider, men blev senere ødelagt og derefter genopbygget af tyrkerne, men kun lidt er tilbage fra denne periode. Men der er flere indikationer spredt rundt i byen om regionens fortid, som kan være af interesse for besøgende. En populær grund til at besøge byen er for at nyde den lange sandstrand, hvor svømming er god og der er muligheder for forskellige vandsportaktiviteter. Også populære i området er dets klostre, som inkluderer Toplou, dets arkæologiske udgravninger, dets palm skovklædte strande og dets bjerge.

Der er færgeforbindelser fra Sitia havn til det østlige Kreta og andre græske øer, samt havnen Piræus på det græske fastland.


Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking