Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Frankrig

Frankrig har været en af verdens mest populære turistmål i mange år.

Frankrig har virkelig noget for alle og er en af de mest forskelligartede destinationer, med sine ikoniske monumenter, fantastiske smukke byer, storslåede slotte, idylliske landskaber, herlige strande og velsagents nogle af de bedste restauranter og vine, man vil prøve.

Uanset om man kommer til Frankrig for en afslappende badeferie, storbyferie eller campingferie eller noget helt andet, har det aldrig været nemmere at komme til Frankrig med færge.

Med tusindvis af kilometer med kyststrækning og en relativt central position i Vesteuropa, med Storbritannien og Ireland over sig, Spanien i sydvest, øerne i Middelhavet og de nordafrikanske lande Algeriet, Marokko og Tunesien under sig, er det ingen overraskelse, at Frankrig er sådan en populær destination for færgerejsende og er godt tjent af Europas største færgeselskaber og moderne færger.

De franske færgehavne er godt forbundet til motorvejsnettet, hvilket gør landet til en ideel port til andre lande og øer i hele Europa.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Irish Ferries
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Frankrig anmeldelser

 • "God, men der var forsinkelser"

  Moderne, veludstyrede færger med gode faciliteter om bord. Det var uheldigt, at der ikke var kabiner ledige på returrejsen – Det var en mindre behagelig ende på min rejse, at sejle om natte i sæder. Masser af folk sov på gulvet og i restauranten! Overfarter blev forsinket ca. 2 timer i begge retninger, hvilket var frustrerende, især på returrejsen, da dette reducerede den tid, jeg havde med venner i Frankrig. Personalet om bord var hjælpsomme og Toulon havn var godt skiltet. Skiltning til den præcise indgang til Porto Torres havn var dårlig. Det var også uklart, om bekræftelsen, som jeg havde printet ud, skulle veksles til billetter (det skulle den på udrejsen, men ikke på returrejsen).

  Læs mere Læs mindre
 • "Hvordan kommer man af?"

  Instruktionerne til at komme af skibet var lidt uklare. Jeg kunne ikke finde den rette udgang og befandt mig på vogndækket med flere andre mennesker, der ikke ønskede at være der. Jeg tog elevatoren tilbage op, og befandt mig nu blandt en flok mennesker, som skulle ned igen. Jeg endte præcis, hvor jeg var før. Jeg fandt endelig et medlem af personalet og spurgte ham, hvordan man kommer ud. Han sagde bare ”walk”, også ”in that direction”. Jeg fandt en lille dør, og befandt nu mig selv et sted, hvor jeg måtte passe på bilerne, der var ivrige efter at komme ud og ikke vant til at have fodgængere i vejen. Alt i alt, tydelige instruktioner til, hvordan man kommer af færgen, ville have været hjælpsomme.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rolige overfarter, behagelig kabine og generelt tilfredse"

  Samlet set, var vi helt tilfredse med de fleste aspekter af overfarterne. De skuffende dele var kaos i Toulon ved pålæsningen, kvaliteten af noget af maden, og fortrængningen på nogle områder af båden.

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferien starter her"

  Vi var meget imponeret med hele oplevelsen. Personalet var effektive. Kabinen var ren og behagelig. Catering faciliteterne var gode.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Frankrig