Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Bahamas

Bahamas består af 700 smukke øer, spredt over det nordlige Caribien. Bahamas ligger tæt på det sydøstlige Florida, og har et dejligt tropisk klima året rundt.

Hver ø tilbyder noget anderledes, så uanset om man ønsker en afslappende ferie eller et actionfyldt eventyr, har Bahamas noget for alle.

Et øjeblik kan man snorkle i verdens tredje største korelrev og det næste udforske 60,000 square km af sumpe på Andros ø.

En spadseretur i Lucayan National Park er et must, med mulighed for at udforske verdens længste undersøiske grotte system. Efter en dag fuld af eventyr, kan man slappe af og spille et par runder golf på nogle af verdens fineste golfbaner.

Bahamas er, som man nok ville forvente, hjem til kilometervis af fantastiske strande. Treasure Cay på Abaco Islands er blevet kåret som en af de ti bedste i verden.

De fleste strande tilbyder et udvalg af aktiviteter, inklusiv bananbåde, jetski og para-gliding, så der er aldrig et kedeligt øjeblik. Abacos er ideelt til sejlads mellem øer, takket være det store antal af små øer.

Hovedstaden Nassau er en levende og travl by, komplet med toldfri butikker, kolonial arkitektur og fascinerende gallerier. Mens der, kan man opleve landets rige historie på Pirates of Nassau museum eller på en rundtur i Fort Charlotte fra det 18. århundrede.

Der er også et stil art galleri fra 1860erne, som leverer en fredelig tilbagetrækning fra den travle hovedstad.

Der er også masser for børn, inklusiv Ardastra Gardens og en mini-zoo med omkring 300 dyrearter.

Nassau på New Providence ø tilbyder forbindelser til de fleste andre havne i Bahamas gruppen med tjenester, der sejler næsten dagligt. Freeport på Grand Bahama tilbyder den eneste rute fra USA fastland med en forbindelser fra Fort Lauderdale, tæt på Miami. Bahamas Express leverer daglige servicer, så det kunne ikke være nemmere at komme til Bahamas fra Florida.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Balearia Caribbean
    • Få pris

Ruter og havne i Bahamas