Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Belfast havn

 • Med bil

  Isle of Man færger sejler fra Albert Quay. Følg det gule AA tegn (IOM Ferry). Kørende nordvest fra skal følg skiltet Docks (S) på M2. Stena Line Stranraer færger og Norfolkline Liverpool færger sejler fra Victoria terminaler på West Bank, som ligger ud for M2 motorvejen (Fortwilliam rundkørsel). Havnen er tydeligt skiltet fra motorvejen og andre ruter.

 • Med tog

  De fleste toge stopper ved Great Victorian Street Station i Belfast center, med undtagelse af toge fra Dublin og Larne, som stopper ved Belfast Central Station nær Waterfront Hall på East Bridge Street. For mere information om offentlig transport kan du se Translink hjemmeside.

 • Adresser

  Isle of Man Steam Packet Isle of Man Steam Packet Company Terminal, Albert Quay, Belfast, BT3 9SS. Stena Line Victoria Terminal 4, West Bank Road, Belfast BT3 9JL

 • Belfast overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Belfast før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Belfast overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Belfast færgeservicer

Belfast Guide

Belfast Guide

Belfast er Irlands største by, og den andenstørste by i Nordirland, hvor den er også er hovedstad. Byen har meget historie, hvilket kan ses på arkitekturen på nogle af dens centrale bygninger, som for eksempel rådhuset, Albert Memorial, St. Annes Church og Cliftion hus, som er Belfast ældste bygning. Det er meget fornøjeligt at udforske butikkerne i central Belfast, da der findes mange special butikker her og på de store strøge findes der mange kædebutikker. Byens største handelspunkt ligger rundt om Donegall Place, hvor der er begrænset kørelse. Belfasts kulturelle scene er sprunget frem med den store åbning af det nye pragtfuldt koncert og kongrescenter, Waterfront Hall, hvor nogle af verdens største stjerner har optrådt. Belfast har et fremragende natteliv og her kan man danse til langt ud på natten. Med så meget at byde på har Belfast noget for enhver smag og for alle aldersgrupper.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking