Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ithaka (Pisaetos) - Sami er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra De Ioniske Øer til Kefalonia side

Ithaka (Pisaetos) - Sami færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 25 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 20 min
    • Get price

Ithaka til Sami færge

Ithaka Sami færgeruten forbinder De Ioniske Øer med Kefalonia og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Kefalonian Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 25 minutter mens Levante Ferries servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 20 minutter.

Der er 14 overfarter Uge på Ithaka Sami ruten mellem De Ioniske Øer og Kefalonia. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ithaka Guide

Øen Ithaka er en del af de ioniske gruppe af græske øer, og ligger mellem fastlandet og dets mere populære nabo – Kefallonia.

Ithaka dækker et areal på omkring 120 kvadratkilometer og har en befolkning på omkring 3000, som naturligvis øges i feriesæsonen.

Ithaka er stadig uspoleret af den moderne verden og kan prale af sit klare blå hav, frodige grønne dale og bjerge.

Med store strande, traditionel mad, underholdning, travle barer eller stille ensomhed, hvis du foretrækker, har Itkaha noget for enhver smag.


Sami Guide

Byen Sami ligger på den græske ø Kefallonia, der ligger i Det Ioniske Hav. Sami er en turistby og ligger omkring 4 km nordøst for Antisamos Beach, som er en særlig fantastisk strand, som har smukke bakker som baggrund. Men for at få den fulde strand oplevelse på Kefallonia, bør turister tage til Myrtos Beach, som ligger syd for Assos. Stranden har hvidt sand, kalkstensklipper og krystalklart blåt vand. For dem, som er interesseret i historie, er der en række arkæologiske steder og seværdigheder på øen. Disse omfatter arkæologiske udgravninger på den romerske villa i Skala og Akropolis Sami, som daterer tilbage til det 5. århundrede f.kr.