Skiathos til Mantoudi færge

Skiathos Mantoudi færgeruten forbinder Sporaderne med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anes Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Skiathos Mantoudi færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Skiathos - Mantoudi færgeselskaber

  • Anes Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Skiathos Mantoudi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Skiathos Mantoudi ruten er for en bil og 2 passagerer.

Skiathos Guide

Den græske ø Skiathos er beliggende i den nordlige del af Sporaderne i den nordvestlige del af Det Ægæiske Hav. De fleste af byerne på øen er placeret på den sydlige og sydvestlige del af øen. Øens største by, også kaldet Skiathos, ligger på den nordlige del af øen.

Klosteret Annunication er en populær turistattraktion på øen og kaldes sommetider Evangelistria klosteret, som er dedikeret til Jomfru Maria. Det ligger ca. 4 km nord for Skiathos på en bjergskråning, men desværre er nogle af klosterets bygninger, som blev bygget i 1794 nu i ruiner. Men kirken og akkommodation bygninger er blevet restaureret.

Skiathos er forbundet til Thessaloniki, de andre øer i Sporaderne, øerne i Kykladerne og Kreta med færge.