COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Skiathos - Mantoudi er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sporaderne til Grækenland side

Skiathos - Mantoudi færgeselskaber

    • 6 Sailings Weekly 2 hr 30 min
    • Get price
    • 6 Sailings Weekly 1 hour 35 min
    • Get price

Skiathos til Mantoudi færge

Skiathos Mantoudi færgeruten forbinder Sporaderne med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Anes Ferries sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 30 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 35 minutter.

Der er 12 overfarter Uge på Skiathos Mantoudi ruten mellem Sporaderne og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Skiathos Guide

Den græske ø Skiathos er beliggende i den nordlige del af Sporaderne i den nordvestlige del af Det Ægæiske Hav. De fleste af byerne på øen er placeret på den sydlige og sydvestlige del af øen. Øens største by, også kaldet Skiathos, ligger på den nordlige del af øen.

Klosteret Annunication er en populær turistattraktion på øen og kaldes sommetider Evangelistria klosteret, som er dedikeret til Jomfru Maria. Det ligger ca. 4 km nord for Skiathos på en bjergskråning, men desværre er nogle af klosterets bygninger, som blev bygget i 1794 nu i ruiner. Men kirken og akkommodation bygninger er blevet restaureret.

Skiathos er forbundet til Thessaloniki, de andre øer i Sporaderne, øerne i Kykladerne og Kreta med færge.