COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Milos - Piræus er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Om bord på færgerne

Milos - Piræus færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 5 hr 25 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 3 hr
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 3 hr 45 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 6 hr 5 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 3 hr 45 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 2 hr 40 min
  • Get price

Milos Piræus færge anmeldelser

 • "Fast on and offboardlng"

  The ferry was queing to enter the port - slight delay of own and other ferries arrival in Milos. Personnel were very efficient when off and onboarding of passengers to catch up delay in a very friendly manner.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Milos til Piræus færge

Milos Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 6 færgeselskaber. Anek Lines sejler op til 1 gange Uge, Aegean Speed Lines 7 gange Uge, SeaJets 4 gange Uge, Zante Ferries 4 gange Uge, Minoan Lines 4 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 27 overfarter Uge på Milos Piræus overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 6 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Milos Guide

Milos er beliggende i det ægæiske hav, nord for Kretahavet, og er del af Kykladerne. Milos er nok mest berømt for sin statue af Aphrodite (”Venus fra Milo”, som er nu udstillet på Louvre-museet i Paris). Øen er også kendt for statuerne af den græske gud Asklepios, som nu er udstillet på det British Museum i London, og Posedidon og en arkaisk Apollo i Athen. Omkring den lille havn i Adamas, kan man finde små butikker, der sælger souvenirs, håndlavede gaver og smykker, samt lokalt producerede varer og fødevarer.

Øen er forbundet med havnen i Piræus, andre havne i Kykladerne, havne i Dodekaneserne og Kreta med både konventionel færge og hurtigfærge. I sommermånederne er der daglige færgeforbindelser til og fra øen. Øens anden havn, som ligger i Apollonia, har færgeforbindelser til øerne Kimolos og Glaranissia.


Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.