COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Milos - Piræus er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Om bord på færgerne

Milos - Piræus færgeselskaber

  • 1 Afgang Ugentlig 5 t 15 m
  • Få pris
  • 9 Afgange Ugentlig 3 t
  • Få pris
  • 3 Afgange Dagligt 3 t
  • Få pris
  • 2 Afgange Ugentlig 5 t
  • Få pris
  • 3 Afgange Ugentlig 3 t 30 m
  • Få pris
  • 7 Afgange Ugentlig 2 t 40 m
  • Få pris

Milos til Piræus færge

Milos Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 6 færgeselskaber. Anek Lines sejler op til 1 gange Uge, Aegean Speed Lines 9 gange Uge, SeaJets 3 gange dag, Zante Ferries 2 gange Uge, Minoan Lines 3 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 43 overfarter Uge på Milos Piræus overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 6 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Milos Guide

Milos er beliggende i det ægæiske hav, nord for Kretahavet, og er del af Kykladerne. Milos er nok mest berømt for sin statue af Aphrodite (”Venus fra Milo”, som er nu udstillet på Louvre-museet i Paris). Øen er også kendt for statuerne af den græske gud Asklepios, som nu er udstillet på det British Museum i London, og Posedidon og en arkaisk Apollo i Athen. Omkring den lille havn i Adamas, kan man finde små butikker, der sælger souvenirs, håndlavede gaver og smykker, samt lokalt producerede varer og fødevarer.

Øen er forbundet med havnen i Piræus, andre havne i Kykladerne, havne i Dodekaneserne og Kreta med både konventionel færge og hurtigfærge. I sommermånederne er der daglige færgeforbindelser til og fra øen. Øens anden havn, som ligger i Apollonia, har færgeforbindelser til øerne Kimolos og Glaranissia.


Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.