Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Anafi havn

  • Anafi overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Anafi før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Anafi overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Anafi færgeservicer

Anafi Guide

Anafi Guide

Anafi er blevet ignoreret af de fleste turister i meget lang tid, men er blevet meget populær i de seneste år. Det er en meget lille, hård ø med stejle klipper, som tilbyder en spekulær udsigt over havet og uforglemmelige solnedgange. Anafi er et fantastisk sted for rekreation og afslapning. Her står tiden stille og man kan nyde den venlige atmosfære og små taverner uden pres for at lave eller se masser af ting. Hvis du dog ønsker lidt sightseeing, er der muligeder for there, så vel som små barer og cafeer. Grækse øer har altid en form for natteliv og Anafi er ingen undtagelse.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking