COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Chora - Alonissos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Chora til Alonissos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Skópelos Ø til Sporaderne side

Chora - Alonissos færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 25 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 25 min
  • Get price

Chora til Alonissos færge

Chora Alonissos færgeruten forbinder Skópelos Ø med Sporaderne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 7 gange Uge, Anes Ferries 1 gange Uge, Aegean Flying Dolphins 6 gange Uge & SeaJets servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 21 overfarter Uge på Chora Alonissos overfarten mellem Skópelos Ø og Sporaderne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Alonissos Guide

Den græske ø Alonnisos ligger i Ægæerhavet og er del af Sporaderne, sammen med Skopelos og Skiathos. Skopelos ligger kun 3 km øst for Alonnisos. Det er den mest afsideliggende af øgruppen og hjemsted for National Marine Park, som er et paradis for sjældne fugle, delfiner og middelhavsmunkesælen. Alonnisos er omgivet af små øer, der er spredt rundt omkring i skærgården. Det er den perfekte ø for besøgende, der er efter ro og afslappende spadsereture gennem fyrreskove, olivenlunde og frugtplantager.

Besøgende, der ankommer med færge vil blive mødt af den maleriske havn og øens hovedstad Patitiri. Byen har en smuk sten belagt havnefront og dens navn stammer fra de vin presserer, der anvendes af de lokale. Øens hovedstad er Hora, og her kan besøgende nyde en dejlig udsigt over havet, stenhuse med smukke små gårdhaver, smalle gyder og en række kirker, der fanger ånden af en typisk græsk ø by.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki, Skiathos, Skopelos og Skyros.