COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ithaka - Patras er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra De Ioniske Øer til Grækenland side

Ithaka - Patras færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 3 hr 55 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 3 hr 25 min
    • Get price

Ithaka til Patras færge

Ithaka Patras færgeruten forbinder De Ioniske Øer med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Levante Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 55 minutter mens Kefalonian Lines servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 timer 25 minutter.

Der er 14 overfarter Uge på Ithaka Patras ruten mellem De Ioniske Øer og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ithaka Guide

Øen Ithaka er en del af de ioniske gruppe af græske øer, og ligger mellem fastlandet og dets mere populære nabo – Kefallonia.

Ithaka dækker et areal på omkring 120 kvadratkilometer og har en befolkning på omkring 3000, som naturligvis øges i feriesæsonen.

Ithaka er stadig uspoleret af den moderne verden og kan prale af sit klare blå hav, frodige grønne dale og bjerge.

Med store strande, traditionel mad, underholdning, travle barer eller stille ensomhed, hvis du foretrækker, har Itkaha noget for enhver smag.


Patras Guide

Den græske by Patras ligger omkring 215 km vest for den græske hovedstad, Athen, og er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland i det nordlige Peloponnes. Besøgende bør tage til Aghiou Nikolaou, som er byens mest populære gade og kun en kort afstand fra den gamle by. Den er karakteriseret af brostensbelagte gader med dejlige neoklassiske palæer, der fungerer som en påmindelse om byens strålende fortid. Et populært sted i byen er dens middelalderborg, der blev bygget i den sidste del af det 6. århundrede e.kr. på stedet af det gamle Akropolis.

Der er flere steder omkring Patras, der ærer den berømte græske digter Kostis Palamas. Hans hus er det mest interessante, da han blev født her. Da han flyttede til Athen blev det stedet, hvor Serao familien (fra Italien) boede og hvor den italienske forfatter Matilde Serao blev født. I dag huser det Kostis Palamas Institution.