Patras til Sami færge

Patras Sami færgeruten forbinder Grækenland med Kefalonia. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Levante Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Patras Sami færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Patras - Sami færgeselskaber

  • Levante Ferries
    • 7 Afgange Ugentlig 3 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Patras Sami Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Patras Sami ruten er for en bil og 2 passagerer.

Patras Guide

Den græske by Patras er den regionale hovedstad i det vestlige Grækenland. Byen ligger ca. 215 km vest for Athen, den græske hovedstad og har udsigt over bugten af samme navn. Patras er det kommercielle centrum for regionen, og dens havn spiller en vigtig rolle i handel mellem Grækenland, Italien og det øvrige Europa. Patras Karnival er et af Europas største og mest farverige, og afholdes i byen hver februar. Det nydes af mange mennesker.

Det er færgeforbindelser fra byens havn til De Ioniske Øer og Korfu, som er en kort færgetur væk. Den sydlige italienske kyst er også indenfor rækkevidde fra Patras. Der er mange butikker, cafeer, restauranter og hoteller i byen.

Sami Guide

Byen Sami ligger på den græske ø Kefallonia, der ligger i Det Ioniske Hav. Sami er en turistby og ligger omkring 4 km nordøst for Antisamos Beach, som er en særlig fantastisk strand, som har smukke bakker som baggrund. Men for at få den fulde strand oplevelse på Kefallonia, bør turister tage til Myrtos Beach, som ligger syd for Assos. Stranden har hvidt sand, kalkstensklipper og krystalklart blåt vand. For dem, som er interesseret i historie, er der en række arkæologiske steder og seværdigheder på øen. Disse omfatter arkæologiske udgravninger på den romerske villa i Skala og Akropolis Sami, som daterer tilbage til det 5. århundrede f.kr.