Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2911 ruter og 612 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Lesbos

Lesbos er en del af de Ægæiske øer i Grækenland, placeret i den nordøstlige del af det Ægæiske hav, tæt på vestkysten af Tyrkiet.

Grækenlands tredjestørste ø er fødested for en af de bedste poeter i forhistorisk tid, Sappho, mens mange filosofiske akademikere, anført af Aristoteles og Epicurus, også opholdt sig her, hvilket har indbragt Lesbos en stor kulturel betydning verden over. Øens akademiske arv når endda helt op til det 20. århundrede, hvor den lokale poet Odysseas Elytis vandt Nobels Litteraturpris i 1979.

Lesbos tilbyder dog ikke kun underholdning baseret på tidligere artistisk hæder, men også på varierede overfladeforhold og et utal af turistattraktioner, som kan holde dig underholdt. En stor havvandsbugt trænger dybt ind i landet, med ujævne vestlige sletter omkring bugten, som forvandler det til en modsætningsfyldt frodig østside, dækket med fyrretræ og et utal af olivenlunde. Faktisk dyrkes der over 11 millioner oliventræer på Lesbos. De imponerende tal stopper dog ikke her, lokale landmænd producerer omkring halvdelen af al den anisfrøkrydrede alkohol ”Ouzo”, der sælges over hele verden. Så husk at besøge et af deres destillerier til en guidet tur.

På trods af Lesbos’ ry som en traditionel og langsommere del af Grækenland, kan du, i hovedstaden, Mytilini, finde et livligt natteliv, som i stor grad eksisterer takket være den lokale studerende befolkning. Denne billedskønne havneby har pulserende klubber og restauranter, men hvis det ikke er noget for dig, kan de charmerende kirker og fantastiske kunstgallerier, som udstiller både Picasso, Chagall og Matisse, levere et pusterum fra de ouzo-venlige barer.

Hvis du er mere til udendørs aktiviteter, tilbyder de vidtåbne landområder masser af sjov for både cyklister og vandrere, med lange snoede veje rundt omkring på øen, som giver nogle fantastiske udsigter over kysten. Den forstenede skov på Lesbos gør det ud for en god dagstur. Den blev dannet for over 20 millioner år siden, og opnåede i 1985 status som et beskyttet naturligt monument. Noget andet der er nødvendigt at have på listen over udflugter, er de terapeutiske varme kilder hvor nogle af de varmeste mineral vande flyder, hvilke er ideelle til afslapning efter en lang dag med udflugter.

Alle færgeruter går til Mytilini, som er placeret på den sydøstlige kyst, hvilket gør Lesbos til en ideel græsk destination, hvis du kommer fra Tyrkiet, med faste og regelmæssige overgange over Mytilini strædet. Som med mange andre græske øer, er der et stort udvalg af indenrigs ruter fra både fastlandet og de omkringliggende øgrupper, som alle betjenes af nogle af landets førende færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Hellenic Seaways
  • Få pris

Lesbos anmeldelser

 • "Glad og tilfreds rejsende"

  Problemfri booking via Direct Ferries hjemmeside..... God og punktlig rejse med Hellenic Seaways.

  Læs mere Læs mindre
 • "Ændring af ankomststid"

  Hej, færgeselskabet ændret ankomst tidspunktet for vores færge uden at underrette os – det var kun ved et held jeg tjekkede og det var godt, ellers ville vi ikke have nået vores fly. Tiden blev kun ændret dagen før, og da vi tjekkede ind tre dage tidligere, var det til tiden. Vi dukkede tidligt op i havnen, og personalet lod os gå om bord tidligt på den rene færge.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Spetses"

  Tur til Spetses blev forsinket af en strejke på 48 timer, men det var nemt at ændre datoer. Personalet var billetkontoret i Piræus var rigtig gode. Returen var på Flying Dolphin, ikke Flying cat. Meget behagelig.

  Læs mere Læs mindre
 • "Flyingcat"

  Vi rejste over til Poros fra Piræus på Dolphin – den var til tiden og personalet var venlige og hjælpsomme.... Men tilstanden af færgen var dårlig, den er gammel og slidt, og sædenumre ignores ( og er svære at få øje på), lugten af brandstof er overvældende, og manglen på bagage opbevaring resulterede i, at der lå bagage over det hele – meget stressende. Under vores ophold på Poros modtog vi en sms fra Hellenic for at sige, at vores retur færge var blevet forsinket en time med Dolphin, og i stedet for skulle vi sejle på Flyingcat. Heldigvis havde vi tilladt masser af tid til at komme til lufthavnen fra Piræus, så dette var ikke et problem for os. Rejsen på Flyingcat var langt overlegen i forhold til Dolphin – mere rummelig, mere plads til at opbevare bagage (men ikke meget!) og generelt mere behagelig. Der er en ”business” klasse på Flyingcat, som vi nok ville have booket, hvis vi havde mulighed for at gøre det? Det er værd at bemærke, at der var en 2 dages strejke af alle færgeselskaber, mens vi var på Poros – vi var meget taknemmelige for, at vi undgik det med en dag, men nogle venner måtte finde alternativ transport fra Poros til Athen lufthavn, for at nå deres fly – de måtte selv ordne det på egne omkostninger i tid, penge og helligedage.... det var et mareridt for dem, uden assistance fra Hellenic. Vær på udkig efter en af personalet i Poros....Han har stadig brug for at lære at have tålmodgihed, vilje til at hjælpe og hvordan man smiler.... vi besluttede, at han var den mest uforskammet person, vi nogensinde har mødt.....Det var så slemt, at det fik os til at grine!!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Lesbos