Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3247 ruter og 668 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Lesbos

Lesbos er en del af de Ægæiske øer i Grækenland, placeret i den nordøstlige del af det Ægæiske hav, tæt på vestkysten af Tyrkiet.

Grækenlands tredjestørste ø er fødested for en af de bedste poeter i forhistorisk tid, Sappho, mens mange filosofiske akademikere, anført af Aristoteles og Epicurus, også opholdt sig her, hvilket har indbragt Lesbos en stor kulturel betydning verden over. Øens akademiske arv når endda helt op til det 20. århundrede, hvor den lokale poet Odysseas Elytis vandt Nobels Litteraturpris i 1979.

Lesbos tilbyder dog ikke kun underholdning baseret på tidligere artistisk hæder, men også på varierede overfladeforhold og et utal af turistattraktioner, som kan holde dig underholdt. En stor havvandsbugt trænger dybt ind i landet, med ujævne vestlige sletter omkring bugten, som forvandler det til en modsætningsfyldt frodig østside, dækket med fyrretræ og et utal af olivenlunde. Faktisk dyrkes der over 11 millioner oliventræer på Lesbos. De imponerende tal stopper dog ikke her, lokale landmænd producerer omkring halvdelen af al den anisfrøkrydrede alkohol ”Ouzo”, der sælges over hele verden. Så husk at besøge et af deres destillerier til en guidet tur.

På trods af Lesbos’ ry som en traditionel og langsommere del af Grækenland, kan du, i hovedstaden, Mytilini, finde et livligt natteliv, som i stor grad eksisterer takket være den lokale studerende befolkning. Denne billedskønne havneby har pulserende klubber og restauranter, men hvis det ikke er noget for dig, kan de charmerende kirker og fantastiske kunstgallerier, som udstiller både Picasso, Chagall og Matisse, levere et pusterum fra de ouzo-venlige barer.

Hvis du er mere til udendørs aktiviteter, tilbyder de vidtåbne landområder masser af sjov for både cyklister og vandrere, med lange snoede veje rundt omkring på øen, som giver nogle fantastiske udsigter over kysten. Den forstenede skov på Lesbos gør det ud for en god dagstur. Den blev dannet for over 20 millioner år siden, og opnåede i 1985 status som et beskyttet naturligt monument. Noget andet der er nødvendigt at have på listen over udflugter, er de terapeutiske varme kilder hvor nogle af de varmeste mineral vande flyder, hvilke er ideelle til afslapning efter en lang dag med udflugter.

Alle færgeruter går til Mytilini, som er placeret på den sydøstlige kyst, hvilket gør Lesbos til en ideel græsk destination, hvis du kommer fra Tyrkiet, med faste og regelmæssige overgange over Mytilini strædet. Som med mange andre græske øer, er der et stort udvalg af indenrigs ruter fra både fastlandet og de omkringliggende øgrupper, som alle betjenes af nogle af landets førende færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Hellenic Seaways
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • Få pris
 • Turyol
  • Få pris

Lesbos anmeldelser

 • "Super tur"

  Fine faciliteter og fin tur.

  Læs mere Læs mindre
 • "Santorini til Naxos"

  Alt fungerede perfekt. Færge både gik og ankom til tiden. Den var ren og de ansatte var profesionelle. Der burde være mere skygge til dem som står og venter på at komme om bord. Det var en varm fornøjelse.

  Læs mere Læs mindre
 • "Super fed færge"

  Dejlig sejletur på denne mega store færge. Flere restauranter, shops og butikker. Mener der var 9 etager.

  Læs mere Læs mindre
 • "Enkel uhøflig ansat var ved at ødelægge turen"

  Fin sejltur med fint skib. Meget pæn og ren kahyt med vindue selv på anden klasse. Ok restaurant. Høflig og venlig betjening fra alle bortset fra nedenstående: Vi var nær ikke kommet med skibet, fordi vi havde overset, at man i afgangshavnen skal have billetter i stedet for bookingsbekræftelsen/kvitteringen. I Symi havn blev først min mand og så jeg overfuset af den ansatte med turkis poloskjorte. Han råbte os ind i hovedet, hvad vi dog havde lavet på Symi i al den tid, vi havde været der, og vrængende ad os, om vi virkelig ikke vidste, hvad man skulle gøre. Herefter truende han os med, at så kunne vi ikke komme med færgen - på trods af, at man tydeligt kunne se, vi havde betalt de Ca 1200 kr. Heldigvis "reddede" en overordnet os og sagde, de ville ordne sagen i skibets reception. Vi havde lavet en fejl, men det berettiger ikke sådan en nedladende og grov behandling. Vi var begge meget rystede over det

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Lesbos