COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mantoudi - Skiathos er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Sporaderne side

Mantoudi - Skiathos færgeselskaber

    • 7 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
    • Få pris

Mantoudi til Skiathos færge

Mantoudi Skiathos færgeruten forbinder Grækenland med Sporaderne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anes Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Mantoudi Skiathos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Skiathos Guide

Den græske ø Skiathos ligger i Det Ægæiske Hav og er ca. 12 km lang og 6 km bred, med et samlet areal på ca. 50 m2. Øen er del af Sporaderne, og er øgruppens mindst beboede ø, med størstedelen af befolkningen placeret omkring den sydlige kyst. På denne del af øen er bakkerne generelt meget blidere end på den barske nordlige del af øen. Meget af øens indre er dækket af fyrreskov og er en hel del grønnere end de fleste andre græske øer i Middelhavet. Øens største byer er Skiathos og Koukounaries. Øens historie kan spores tilbage til oldtiden.

Der er færgeforbindelser fra Skiathos til Thessaloniki, de andre øer i Sporaderne, Kykladerne og Kreta.