Blue Star Ferries

Blue Star Ferries driver mange færgeoverfarter, der forbinder det græske fastland med de mange øer der omringer den, samt mange inter-ø ruter.

Blue Star Ferries er en af de mest brugte færgeoperatører i Grækenland, med forbindelser imellem havnene af Piræus, Rafina og Thessaloniki, og Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne og de nord ægæiske øer.

I det øjeblik du stiger ombord et Blue Star Ferries skib, vil du bemærke at gæstfrihed er en indbygget del af firmaets filosofi. Fra den varme velkomst, som du får fra mandskabet, til hvor nemt du slapper af i dine omgivelser, er alle dele af din rejse beregnet til at skabe den mest behagelige atmosfære for pasagerene.

Blue Star Ferries har en imposant flåde, der består af 9 store moderne skibe, med høje tophastigheder og plads til fartøjer og passagerer. Den består af Patmos, Delos, Blue Star 1 og 2, Paros, Naxos, Horizon, Galaxy og Superfast XII. Med disse er du garanteret at rejse i stil over de ægæiske hav.

Med directferries.dk kan du finde Blue Star Ferries sejlplaner, billetpriser og booke Blue Star Ferries færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Blue Star Ferries med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Blue Star Ferries ruter

Blue Star Ferries kundeanmeldelser

 • "Santorini til Naxos"

  Alt fungerede perfekt. Færge både gik og ankom til tiden. Den var ren og de ansatte var profesionelle. Der burde være mere skygge til dem som står og venter på at komme om bord. Det var en varm fornøjelse.

  'René' rejste med Blue Star Ferries på Blue Star Naxos

  Læs mere Læs mindre
 • "Venter stadig på refundering"

  Vi rejste ikke på denne færge pga. færge strejker. Vi har kontaktet firmaet flere gange, men har stadig ikke modtaget en refundering!

  'Anonym' rejste med Blue Star Ferries på Blue Star Delos/Blue Star Naxos

  Læs mere Læs mindre
 • "Forfærdelig oplevelse med Blue Star"

  Forfærdelig oplevelse for tredje år i træk med Blue Star. Personalet er frygtelige med turister, og det er de fleste græske mennesker også. Held og lykke med jeres turistindustri. Forfærdelige mennesker. Kommer aldrig tilbage.

  'Kevin' rejste med Blue Star Ferries på Blue Star Delos

  Læs mere Læs mindre
 • "Hurtig transport, men frygetlig økonomi klasse"

  Økonomi betyder transport, men ikke noget andet. Dette vidste vi ikke, og blev chokeret. Ingen mulighed for at tage mad og drikke med, og det var hundekoldt. Det mindede mig virkelig om underklassen i film som Titanic.

  'lisa' rejste med Blue Star Ferries på Blue Star Naxos

  Læs mere Læs mindre