Blue Star Ferries

Blue Star Ferries driver mange færgeoverfarter, der forbinder det græske fastland med de mange øer der omringer den, samt mange inter-ø ruter.

Blue Star Ferries er en af de mest brugte færgeoperatører i Grækenland, med forbindelser imellem havnene af Piræus, Rafina og Thessaloniki, og Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne og de nord ægæiske øer.

I det øjeblik du stiger ombord et Blue Star Ferries skib, vil du bemærke at gæstfrihed er en indbygget del af firmaets filosofi. Fra den varme velkomst, som du får fra mandskabet, til hvor nemt du slapper af i dine omgivelser, er alle dele af din rejse beregnet til at skabe den mest behagelige atmosfære for pasagerene.

Blue Star Ferries har en imposant flåde, der består af 9 store moderne skibe, med høje tophastigheder og plads til fartøjer og passagerer. Den består af Patmos, Delos, Blue Star 1 og 2, Paros, Naxos, Horizon, Galaxy og Superfast XII. Med disse er du garanteret at rejse i stil over de ægæiske hav.

Med directferries.dk kan du finde Blue Star Ferries sejlplaner, billetpriser og booke Blue Star Ferries færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Blue Star Ferries med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre

Alle Blue Star Ferries ruter

Blue Star Ferries kundeanmeldelser

 • "Elsker Blue Star!"

  Venligt personale, moderne faciliteter, godt udvalg af mad og drikke om bord. Vi var imponeret over sømandskabet af kaptajnen og besætningen. Vi forlod Piræus til tiden og ankom i Thira til tiden. Vi ser frem til at bruge Blue Star igen snart.

  'Dianne' rejste med Blue Star Ferries på Blue Star Delos

  Læs mere Læs mindre
 • "Paros færge"

  Rejste til Paros og tilbage til Piræus med Blue Star Ferries. Det var den mest behagelige oplevelse. Personalet i Piræus var mest hjælpsomme, personalet på båden var yderst høflige og hjælpsomme. Færgen var punktlig.

  'Roger' rejste med Blue Star Ferries på Blue Star Delos/Blue Star Paros

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekt"

  Meget god tur til Mykonos og Santorini. Skibet var rent.

  'Paula' rejste med Blue Star Ferries på Blue Star Patmos

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur"

  Alt godt, men toiletterne kunne være renere. Tak!

  'Ion' rejste med Blue Star Ferries på Blue Star Delos/Blue Star Naxos

  Læs mere Læs mindre