Blue Star Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Blue Star Ferries

Blue Star Ferries driver mange færgeoverfarter, der forbinder det græske fastland med de mange øer der omringer den, samt mange inter-ø ruter.

Blue Star Ferries er en af de mest brugte færgeoperatører i Grækenland, med forbindelser imellem havnene af Piræus, Rafina og Thessaloniki, og Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne og de nord ægæiske øer.

I det øjeblik du stiger ombord et Blue Star Ferries skib, vil du bemærke at gæstfrihed er en indbygget del af firmaets filosofi. Fra den varme velkomst, som du får fra mandskabet, til hvor nemt du slapper af i dine omgivelser, er alle dele af din rejse beregnet til at skabe den mest behagelige atmosfære for pasagerene.

Blue Star Ferries har en imposant flåde, der består af 9 store moderne skibe, med høje tophastigheder og plads til fartøjer og passagerer. Den består af Patmos, Delos, Blue Star 1 og 2, Paros, Naxos, Horizon, Galaxy og Superfast XII. Med disse er du garanteret at rejse i stil over de ægæiske hav.

Med directferries.dk kan du finde Blue Star Ferries sejlplaner, billetpriser og booke Blue Star Ferries færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Blue Star Ferries med alternative færgeselskaber.

Alle Blue Star Ferries ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Blue Star Ferries kundeanmeldelser

 • "Good experience! "

  Very good experience, no seasick (which we get fast and a lot), nice surroundings and relaxing. Easy to check in online and just show it on your phone. 

  Læs mere Læs mindre
 • "For dyr billet "

  Vi betalte over 800kr for 2 enkelte biletter til paros fra piræus.på nettet .hurtig færgerne var billigere??? 600kr viste sig det var business Class billet det havde vi ikke bedt om. Lidt bondefangeri.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til tiden"

  Lidt kaotisk på havnen, både i Athen og på Paros, men med sydlandsk organiseret kaos, hvor politiet fløjter sporadisk, passagerer myldre ud af bovporten, mens nye strømmer ind, bliver færgen fyldt og sejler til tiden...

  Læs mere Læs mindre
 • "Super tur"

  Fine faciliteter og fin tur.

  Læs mere Læs mindre