Heraklion til Mykonos færge

Heraklion Mykonos færgeruten forbinder Kreta med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer 40 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 10 m.

Der er 17 overfarter Uge på Heraklion Mykonos ruten mellem Kreta og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Heraklion - Mykonos færgeselskaber

  • Minoan Lines
    • 3 Afgange Ugentlig 5 t 40 m
    • Få pris
  • SeaJets
    • 14 Afgange Ugentlig 4 t 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Heraklion Mykonos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Heraklion Mykonos ruten er for en bil og 1 passager.

Heraklion Guide

Den græske by Heraklion er hovedstaden og den største by på øen Kreta. Knossos er en populær turist attraktion, og ligger ca. 5 km fra Heraklion. Dette vigtige arkælogiske område var Palace of King Minos og hjem til Minotaurus, hvis man tror på legenden. Slottet blev bygget over resterne af en tidligere bosætning fra stenalderen.

En vigtig attraktion i selve byen er det arkæologiske museum, som ligger på den ene hjørne af den centrale Eleftherias Square, i et ombygget kraftværft. Museet indsamler og viser mange genstande fra Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros og mange andre arkæologiske steder på øen. Museets samling spænder over flere tusind år og omfatter Phaestos disken, klassiske hellenske og romerske skulpturer, freskoer, juveler, vægmalerier og keramik.

Heraklion havn er vigtig for både passagertrafik og fragt. Herfra er der færgeforbindelser til Santorini, Los, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også daglige afgange til Piræus på fastlandet.

Mykonos Guide

Den græske ø Mykonos er en af Kykladerne og er berømt for sin unikke glamour og typiske græske personlighed. Øens hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er centeret for øens turistindustri. I byen vil besøgende finde den charmerende gamle færgehavn, de mange tavernaer, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske græske hvidkalkede huse, især i Lille Venedig kvarteret. Trods alt det, Mykonos by har at byde på, er øens største attraktion for besøgende nok de mange strande, som har gyldent sand.

Der er to havne på øen. Den gamle Mykonos Havn, hvor alle passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos, der bruges mest af krydstogtskibe. Der er færger fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de øvrige kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta.