Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Zakynthos - Kyllini er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Zakynthos til Grækenland side

Zakynthos - Kyllini færgeselskaber

    • 3 Sailings Daily 1 hour
    • Get price
    • 6 Sailings Daily 1 hour 15 min
    • Get price

Zakynthos til Kyllini færge

Zakynthos Kyllini færgeruten forbinder Zakynthos med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Kefalonian Lines sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 hour mens Levante Ferries servicen sejler op til 6 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 15 minutter.

Der er 63 overfarter Uge på Zakynthos Kyllini ruten mellem Zakynthos og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Zakynthos Guide

Den græske ø Zakynthos er den tredjestørste Ioniske ø og er beliggende i det Ioniske Hav. Øen, også kaldet Zante, ligger omkring 20 km fra det græske fastland og omkring 15 km syd af øen Keffalonia. Navagio Beach er nok et af de mest berømte og populære steder på øen. Stranden er faktisk en bugt på den sydlige del af øen, som er omgivet af høje klipper, og kan kun nås med båd eller med faldskærm, hvis man er modig nok. Strandens navn kommer fra et skibsvrag (MV Panagiotis), som sank på kysten i omkring 1980.

Der er to havne i Zakynthos. Hovedhavnen ligger i Zakynthos Town og den anden i landsbyen Agios Nikolaos. Fra hovedhavnen er der færgeforbindelser til Kyllini, og fra havnen i Agios Nikolaos er der færgeforbindelser til Pesada på øen Keffalonia.


Kyllini Guide

Kyllini er en græsk by, der ligger på den pelopnnesiske halvø, og nok er bedst kendt for sin travle havn. Men der er mere at udforske i byen end bare dens havn. Byen har en tyk baggrund af fyrreskove, som har udsigt over byen og middelalder slottet, der ligger der. Byen markerer starten af en 11 km lang kyststrækning af hvidt sand, der fører til det dejlige vand i Det Ioniske Hav.
Besøgende vil finde en række taverner og butikker i byen, og også gode eksempler på terracotta huse og lejligheder. Af interesse er også en række græske og romerske ruiner.