Zante til Kyllini færge

Zante Kyllini færgeruten forbinder Zakynthos med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Levante Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Zante Kyllini færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Zante - Kyllini færgeselskaber

  • Levante Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 1 time 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Zante Kyllini Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Zante Kyllini ruten er for en bil og 2 passagerer.

Zante Guide

Den græske ø Zakynthos er den tredjestørste Ioniske ø og er beliggende i det Ioniske Hav. Øen, også kaldet Zante, ligger omkring 20 km fra det græske fastland og omkring 15 km syd af øen Keffalonia. Navagio Beach er nok et af de mest berømte og populære steder på øen. Stranden er faktisk en bugt på den sydlige del af øen, som er omgivet af høje klipper, og kan kun nås med båd eller med faldskærm, hvis man er modig nok. Strandens navn kommer fra et skibsvrag (MV Panagiotis), som sank på kysten i omkring 1980.

Der er to havne i Zakynthos. Hovedhavnen ligger i Zakynthos Town og den anden i landsbyen Agios Nikolaos. Fra hovedhavnen er der færgeforbindelser til Kyllini, og fra havnen i Agios Nikolaos er der færgeforbindelser til Pesada på øen Keffalonia.

Kyllini Guide

Kyllini er en græsk by, der ligger på den pelopnnesiske halvø, og nok er bedst kendt for sin travle havn. Men der er mere at udforske i byen end bare dens havn. Byen har en tyk baggrund af fyrreskove, som har udsigt over byen og middelalder slottet, der ligger der. Byen markerer starten af en 11 km lang kyststrækning af hvidt sand, der fører til det dejlige vand i Det Ioniske Hav.
Besøgende vil finde en række taverner og butikker i byen, og også gode eksempler på terracotta huse og lejligheder. Af interesse er også en række græske og romerske ruiner.