Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Paxi havn

  • Adresse

    Gaios, Paxi, Ioniske Øer

  • Paxi overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Paxi før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Paxi overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Paxi færgeservicer

Paxi Guide

Paxi Guide

Den lille klippefyldte ø, Paxi, dukker frem fra det blå hav. Øen er velsignet med et grønt landskab, fyldt med olivenlunde, pinje- og cypresstræer, som er flere hundrede år gamle. Kystlinjen byder på gode strande med runde småsten og hyggelige fiskerlandsbyer. På øens vestkyst findes nogle af Grækenlands smukkeste vandgrotter, som kan ses ved at leje en lille motorbåd og sejle omkring øen. Paxi er en ideel ø til at snorkle og man kan vandre igennem de mange stier som forbinder de små landsbyer. Paxi appellerer til dem som ønsker at holde en afslappet ferie i tæt kontakt med smuk natur.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking