COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ancona - Igoumenitsa er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Grækenland side

Ancona - Igoumenitsa færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 20 hr 30 min
  • Get price
  • 10 Sailings Weekly 16 hr
  • Get price

Ancona Igoumenitsa færge anmeldelser

 • "Behagelig tur"

  Kabinen var behagelig. Bruseren var god. Forventet meget højere priser for maden, men de var rimelige. Internet var et problem, da båden ikke kunne forbinde det meste af turen. Dette skabte problemer for både besætningen og betalende passagerer, der var frustreret over at have betalt for en internetforbindelse, men ikke fik den. På grund af dette, bør servicen være gratis, indtil en mere pålidelig forbindelse er fundet. Vi sejlede gennem en storm, men der var ingen ubehag på båden. Ankom omkring en time for sent. Aflæsning gik hurtigt.

  'Superfast XI' travelled on Superfast XI

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god overfart! "

  God tur og god service denne gang. Alt var godt og vandet var varmt. Meget taknemmelig for denne tur i forhold til min sidste.

  'Cruise Olympia' travelled on Cruise Olympia

  Læs mere Læs mindre
 • "Ancona til Igoumenitsa"

  Færgen var meget behagelig, meget ren og besætningen var hjælpsomme og venlige. Eneste kommentar er, at maden var kold. Vil bruge denne færge igen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Det var en god tur fra Ancona til Igoumenitsa. Jeg anbefaler. Mange tak.

  'Cruise Olympia' travelled on Cruise Olympia

  Læs mere Læs mindre

Ancona til Igoumenitsa færge

Ancona Igoumenitsa færgeruten forbinder Italien med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 20 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid fra 16 timer.

Der er 17 overfarter Uge på Ancona Igoumenitsa ruten mellem Italien og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Ancona Guide

Ancona er beliggende i Marche regionen, omkring 280 km nordøst af Rom. Byens havn er populær for passagertrafik og er en af hovedhavnene ved Adriaterhavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikeret til Judas Cyriacus og blev startet i det 11. århundrede og afsluttet i 1189.

Der er færgeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Faciliteter i havnen inkludere en cafe, toiletter og en lille butik. Der er også parkeing.


Igoumenitsa Guide

Igoumenitsa ligger i den nordvestlige del af Grækenland og er adskilt fra den nærliggende ø Korfu af Igoumenitsa bugten. Byen var, inden den anden del af det 20. århundrede, en lille havn, hvis beboere primært var beskæftiget med fiskeindustrien. Størstedelen af byens bygninger blev bygget efter krigen, da den var slemt beskadiget under anden verdenskrig. Mange af bygningerne er opført i 1960erne – 1980erne, så der er ikke mange historiske steder at se i byen.
På trods af dette er der nogle flotte eksempler på moderne kontorbygninger langs hovedgaden, som strækker sig langs byens kyst. De fleste af byens restauranter har terrasser, så man kan nyde en middag med dejlig udsigt over kysten. Det bedste tidspunkt at besøge byen på er mellem maj og september, da der er lidt regn og temperaturen er rar og varm.