Hirtshals til Kristiansand færge

Hirtshals Kristiansand færgeruten forbinder Danmark med Norge og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Fjord Line sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Color Line servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 14 m.

Der er 28 overfarter Uge på Hirtshals Kristiansand ruten mellem Danmark og Norge. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Hirtshals - Kristiansand færgeselskaber

 • Fjord Line
  • 14 Afgange Ugentlig 2 t 15 m
  • Få pris
 • Color Line
  • 14 Afgange Ugentlig 3 t 14 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Hirtshals Kristiansand Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Hirtshals Kristiansand ruten er for en bil og 2 passagerer.

Hirtshals Kristiansand færge anmeldelser

 • "En behalige rejse"

  Jeg rejste med min ældre mor der er svært gående. Personalet var meget behjælpelige og høflige. Færgen var desuden punktlig og ren. Desværre skulle man betale for WiFi, dette kunne med fordel have været gratis som en ekstra service :)

  'Mirdza Zamuele' rejste på Hirtshals Kristiansand ruten med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur"

  Fin tur alt som det skulle være

  'Kim Andersen' rejste på Hirtshals Kristiansand ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Hej, behageligt skib. Det er bedste at booke et sæde. God morgenmad. Hunden var tilfreds i bilen.

  'Yvonne' rejste på Hirtshals Kristiansand ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Hirtshals-Kristiansand 27/10 2016 12:15"

  Havde reserveret bord under overfarten incl. buffet. Velassorteret buffet og behagelig overfart. Den overfart benytter vi en anden gang

  'Jens Aa. V. Schulz' rejste på Hirtshals Kristiansand ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre

Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby, der ligger på øen Vendsyssel-Thy i Jylland. Byen er kendt for sit fiskeri og færgehavnen. Fiskeri spiller, ligesom turisme og udlejningen af sommerhuse, en vigtig rolle for byen og dens indbyggere.

Nordsøen Oceanarium er et af Europas største akvarier og ligger i Hirtshals. Akvariet har over 70 forskellige arter i sin samling.

Havnen er fuld af aktiviteter og atmosfæren er autentisk. Når man besøger Hirtshals, kan man nyde de naturlige omgivelser, der er perfekte når det kommer til mange udendørs aktiviteter.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur og Torshavn.

Kristiansand Guide

Den norske havneby Kristiansand ligger på Skagerrak og var en vigtig militær og geopolitisk position, indtil Kielerkanalen åbnede mellem Nordsøen og Østersøen. Den blev brugt som en militærfæstning i århundrede, først som Harald Hårfagres kongehus, og senere som en dansk/norsk fæstning og garnisonsby.

Kristiansand er en port for mange nordmænd til og fra kontinentet, med regelmæssige færgeafgange til Danmark. Det er også endestationen for en jernbanestrækning langs den sydlige kant af Norge. Byen fik sit navn fra Christian IV, der grundlagde byen i 1641.
Kristiansand er et populært turistmål, især om sommeren, og populære steder inkluderer Kristiansand Dyre- og forlystelsespark, som ligger i den østlige del af byen.

Der er færgeforbindelser fra Kristiansand til Hirtshals i Danmark.