Hirtshals til Kristiansand færge

Hirtshals Kristiansand færgeruten forbinder Danmark med Norge og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Fjord Line sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Color Line servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 14 m.

Der er 35 overfarter Uge på Hirtshals Kristiansand ruten mellem Danmark og Norge. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Hirtshals til Kristiansand færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Danmark til Norge side

Hirtshals - Kristiansand færgeselskaber

 • Fjord Line
  • 3 Afgange Dagligt 2 t 15 m
  • Få pris
 • Color Line
  • 14 Afgange Ugentlig 3 t 14 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Hirtshals Kristiansand Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Hirtshals Kristiansand ruten er for en bil og 2 passagerer.

Hirtshals Kristiansand færge anmeldelser

 • "God tur"

  Hej, behageligt skib. Det er bedste at booke et sæde. God morgenmad. Hunden var tilfreds i bilen.

  'Yvonne' rejste på Hirtshals Kristiansand ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Hirtshals-Kristiansand 27/10 2016 12:15"

  Havde reserveret bord under overfarten incl. buffet. Velassorteret buffet og behagelig overfart. Den overfart benytter vi en anden gang

  'Jens Aa. V. Schulz' rejste på Hirtshals Kristiansand ruten med Color Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk service og god mad"

  På udturen var der 2 meter høje bølger, så næsten alle på færgen var dårlige. Personalet farede frem og tilbage for at hjælpe og sørgede for tæpper til min baby og tørt tøj til min mor. De var enormt omsorgsfulde! På turen hjem havde vi heldigvis bedre vejr og kunne nyde den gode buffet på skibet. Personalet kunne huske os fra tidligere og var lige så søde som på første overfart. Flere af dem underholdt mit barn på en stor del af turen, så hun ikke blev utålmodig, og det var helt igennem en fantastisk oplevelse. Jeg har aldig før oplevet så personlig og oprigtigt hjertevarm service. Begge veje var vi i havn lidt før forventet ankomst.

  'Josefine Majlund' rejste på Hirtshals Kristiansand ruten med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Meget tilfredsstillende sejltur"

  Vi er en familie med børn som sagtens kan anbefale brugen af Fjordline. Fin sevice, flot skib med de faciliteter som der er brug for på så kort en tur.

  'Jørgen Thorø' rejste på Hirtshals Kristiansand ruten med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre

Hirtshals Guide

Hirtshals er en by og havn, som er beliggende på øen Vendsyssel-Thy, øverste på den jyske halvø i det nordlige Danmark. Byen er nok bedst kendt for sit fiskeri og færgehavnen. Fiskeri spiller en vigtig rolle for byen og dens indbyggere, ligesom turisme og udlejning af sommerhuse. Nordsøen Oceanarium er et af Europas største akvarier og ligger i Hirtshals. Akvariet har over 70 forskellige arter i sin samling.

Havnen er fuld af aktiviteter og atmosfæren er autentisk. Når man besøger Hirtshals, kan man nyde de naturlige omgivelser, som er perfekt til mange udendørs aktiviteter.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur og Torshavn.

Kristiansand Guide

Den norske by og havn Kristiansand ligger på Skagerrak og indtil Kielerkanalen åbnede mellem Nordsøen og Østersøen, var det en vigtig rute militært og geopolitisk. Kristiansand er en port for mange nordmænd til og fra kontinentet med regelmæssige færgeafgange til Danmark. Det er også endestationen for en jernbanestrækning langs den sydlige kant af det sydlige Norge. Byen fik sit navn fra Christian IV, der grundlagde byen i 1641. ”Sand” delen af navnet refererer til det sandede land, hvorpå byen blev bygget. Kristiansand er et populært turistmål, især om sommeren, og populære steder inkluderer Kristiansand Dyrepark, som ligger i den østlige del af byen.
Der er færgeforbindelser fra Kristiansand til Hirtshals i Danmark.