Heraklion til Piræus færge

Heraklion Piræus færgeruten forbinder Kreta med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 11 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 8 timer 30 minutter mens Anek Superfast servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 9 t.

Der er 18 overfarter Uge på Heraklion Piræus ruten mellem Kreta og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Heraklion - Piræus færgeselskaber

  • Minoan Lines
    • 11 Afgange Ugentlig 8 t 30 m
    • Få pris
  • Anek Superfast
    • 7 Afgange Ugentlig 9 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Heraklion Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Heraklion Piræus ruten er for en bil og 2 passagerer.

Heraklion Guide

Den græske by Heraklion er hovedstaden og den største by på øen Kreta. Knossos er en populær turist attraktion, og ligger ca. 5 km fra Heraklion. Dette vigtige arkælogiske område var Palace of King Minos og hjem til Minotaurus, hvis man tror på legenden. Slottet blev bygget over resterne af en tidligere bosætning fra stenalderen.

En vigtig attraktion i selve byen er det arkæologiske museum, som ligger på den ene hjørne af den centrale Eleftherias Square, i et ombygget kraftværft. Museet indsamler og viser mange genstande fra Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros og mange andre arkæologiske steder på øen. Museets samling spænder over flere tusind år og omfatter Phaestos disken, klassiske hellenske og romerske skulpturer, freskoer, juveler, vægmalerier og keramik.

Heraklion havn er vigtig for både passagertrafik og fragt. Herfra er der færgeforbindelser til Santorini, Los, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også daglige afgange til Piræus på fastlandet.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.