COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Heraklion - Piræus er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Heraklion til Piræus færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kreta til Athen side

Om bord på færgerne

Heraklion - Piræus færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 8 hr 30 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 15 hr 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 8 hr 45 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 9 hr 20 min
  • Get price

Heraklion Piræus færge anmeldelser

 • "Rimeligt fartøj, støjende kabine"

  Vi rejste fra Heraklion til Athen, denne gang på Knossos Palace. Kabinen var rimelig, men havde en svag lugt af diesel og der var meget mere støh end den, vi havde på søsterskibet Festos Palace.

  'Knossos Palace' travelled on Knossos Palace

  Læs mere Læs mindre
 • "super færge og tur"

  super tur

  'Knossos Palace' travelled on Knossos Palace

  Læs mere Læs mindre
 • "Færgetur"

  Fantastisk færge – kunne ikke en gang mærke, at den rørte sig. Masser af plads i kabinen. Veludstyret færge – smagte ikke maden. Kunne blive om bord til kl. 8.

  'Festos Palace' travelled on Festos Palace

  Læs mere Læs mindre

Heraklion til Piræus færge

Heraklion Piræus færgeruten forbinder Kreta med Athen og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 14 gange Uge, Anek Lines 1 gange Uge, Anek Superfast 7 gange Uge & Cyclades Fast Ferries servicen er tilgængelig op til 3 gange Uge.

Der er 25 overfarter Uge på Heraklion Piræus overfarten mellem Kreta og Athen og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Heraklion Guide

Den græske by Heraklion er hovedstaden og den største by på øen Kreta. Knossos er en populær turist attraktion, og ligger ca. 5 km fra Heraklion. Dette vigtige arkælogiske område var Palace of King Minos og hjem til Minotaurus, hvis man tror på legenden. Slottet blev bygget over resterne af en tidligere bosætning fra stenalderen.

En vigtig attraktion i selve byen er det arkæologiske museum, som ligger på den ene hjørne af den centrale Eleftherias Square, i et ombygget kraftværft. Museet indsamler og viser mange genstande fra Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros og mange andre arkæologiske steder på øen. Museets samling spænder over flere tusind år og omfatter Phaestos disken, klassiske hellenske og romerske skulpturer, freskoer, juveler, vægmalerier og keramik.

Heraklion havn er vigtig for både passagertrafik og fragt. Herfra er der færgeforbindelser til Santorini, Los, Paros, Mykonos og Rhodos. Der er også daglige afgange til Piræus på fastlandet.


Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.