Thira til Rethymno færge

Thira Rethymno færgeruten forbinder Kykladerne med Kreta. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, SeaJets. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Thira Rethymno færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Thira - Rethymno færgeselskaber

  • SeaJets
    • 2 Afgange Ugentlig 2 t 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Thira Rethymno Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Thira Rethymno ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rethymno Guide

Den smukke historiske by Rethymno er beliggende mellem Heraklion og Chania, og er den tredje største by på øen Kreta.

Rethymno har enestående natur og en variation af landskaber, med blomstrende dale, barske bjerge, klippefyldt kyster og lange sandstrande. Den østlige side af regionen er for det meste bjergrig, mens den nordlige og sydlige side har fantastiske strande, som er temmelig populære om sommeren.

Rethymno er en af de bedst bevarede middelalderbyer i Grækenland, med venetianske befæstningsværker, ortodokse og katolske kirker, moskeer, storslåede venetianske villaer, buer og brostensbelagte gader.

Den venetianske havn er formentlig et af de mest populære steder i byen. Denne lille havn var af stor strategisk betydning i den venetianske periode, og har gennemgået en lang række konstruktioner siden 1300. I dag ligger cafeer og restauranter langs havnen.