Ayvalik til Mytilene færge

Ayvalik Mytilene færgeruten forbinder Tyrkiet med Lesbos. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Turyol. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ayvalik Mytilene færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ayvalik - Mytilene færgeselskaber

  • Turyol
    • 14 Afgange Ugentlig 1 time 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Ayvalik Mytilene Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Ayvalik Mytilene ruten er for en bil og 2 passagerer.

Mytilene Guide

Den antikke græske by Mytilene er hovedstaden på øen Lesbos, der ligger i den nordøstlige del af det Ægæiske Hav, og er også hjemsted for øens havn. Mytilene er bygget på syv bakker og overser Gateluzzi fæstning. Byen har et livligt natteliv og har dejlige hoteller, restauranter og rekreative faciliteter.

Populære attraktioner i byen inkluderer Gateluzzi Slot, kirken Agios Therapon med sin prægtige kuppel og Statue of Liberty. Mange af byens beboere mødes i området omkring Sappho Square, og også omkring den nye sydlige havn, hvor der er mange barer og cafeer.

Der er færgeforbindelser fra Mytilene til Lemnos, Chios, Ayvalik, Piræus og Thessaloniki.