COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ayvalik - Mytilene er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tyrkiet til Lesbos side

Ayvalik - Mytilene færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 1 hour 30 min
    • Get price

Ayvalik til Mytilene færge

Ayvalik Mytilene færgeruten forbinder Tyrkiet med Lesbos. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Turyol. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ayvalik Mytilene færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Mytilene Guide

Den antikke græske by Mytilene er hovedstaden på øen Lesbos, der ligger i den nordøstlige del af det Ægæiske Hav, og er også hjemsted for øens havn. Mytilene er bygget på syv bakker og overser Gateluzzi fæstning. Byen har et livligt natteliv og har dejlige hoteller, restauranter og rekreative faciliteter.

Populære attraktioner i byen inkluderer Gateluzzi Slot, kirken Agios Therapon med sin prægtige kuppel og Statue of Liberty. Mange af byens beboere mødes i området omkring Sappho Square, og også omkring den nye sydlige havn, hvor der er mange barer og cafeer.

Der er færgeforbindelser fra Mytilene til Lemnos, Chios, Ayvalik, Piræus og Thessaloniki.