COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Alonissos - Skiathos er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Alonissos - Skiathos færgeselskaber

  • 7 Afgange Ugentlig 1 time 15 m
  • Få pris
  • 4 Afgange Ugentlig 2 t 15 m
  • Få pris
  • 7 Afgange Ugentlig 50 m
  • Få pris
  • 7 Afgange Ugentlig 1 time 25 m
  • Få pris

Alonissos Skiathos færge anmeldelser

 • "Forsinket"

  Båden var ret forsinket.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Læs mere Læs mindre

Alonissos til Skiathos færge

Alonissos Skiathos færgeruten forbinder Sporaderne med Sporaderne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 7 gange Uge, Anes Ferries 4 gange Uge, Golden Star Ferries 7 gange Uge & Aegean Flying Dolphins servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 25 overfarter Uge på Alonissos Skiathos overfarten mellem Sporaderne og Sporaderne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Alonissos Guide

Den græske ø Alonnisos er del af Sporaderne, som ligger i Det Ægæiske Hav. De andre øer i øgruppen er Skiathos og Skopelos. Øens største landsby, også kaldet Alonnisos, ligger på den sydlige del af øen og er kendt lokalt som Chora. Bugten i den sydlige ende af øen kaldes også Alonnisos.

Øens hovedhavn er Patitiri, som er beliggende på den sydøstlige kyst. Herfra er der færgeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki på fastlandet. Der er også færgeforbindelser til øerne Skiathos, Skopelos og Skyros.


Skiathos Guide

Den græske ø Skiathos ligger i Det Ægæiske Hav og er ca. 12 km lang og 6 km bred, med et samlet areal på ca. 50 m2. Øen er del af Sporaderne, og er øgruppens mindst beboede ø, med størstedelen af befolkningen placeret omkring den sydlige kyst. På denne del af øen er bakkerne generelt meget blidere end på den barske nordlige del af øen. Meget af øens indre er dækket af fyrreskov og er en hel del grønnere end de fleste andre græske øer i Middelhavet. Øens største byer er Skiathos og Koukounaries. Øens historie kan spores tilbage til oldtiden.

Der er færgeforbindelser fra Skiathos til Thessaloniki, de andre øer i Sporaderne, Kykladerne og Kreta.