Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Agios Efstratios - Limnos (Myrina) er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Agios Efstratios - Limnos (Myrina) færgeselskaber

    • 6 Sailings Weekly 1 hour 19 min
    • Get price
    • 4 Sailings Weekly 1 hour 15 min
    • Get price

Agios Efstratios til Limnos færge

Agios Efstratios Limnos færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med De Ægæiske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 19 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 15 minutter.

Der er 10 overfarter Uge på Agios Efstratios Limnos ruten mellem De Ægæiske Øer og De Ægæiske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Agios Efstratios Guide

Limnos, nogle gange kendt som Lemnos, er en græsk ø i Det Ægæiske Hav. De tre hovedbyer på øen er Myrina, på vestkysten, og Moudros på den østlige bred af en stor bugt midt på øen. Myrina er øens hovedstad og er en by, som er kendt for sine smukke, traditionelle brostensbelagte stræder, sine gamle sten palæer, promenaden ved havet og sit byzantinkse slot. Det imponerende slot, der har udsigt over byen, ligger på en stenet og stejl halvø. Der er mange ting at se og lave på øen. Der er Petrified Forest nør Moudros, hvor man kan se forstenede blade, frugt og palme-træer rødder, der er omkring 20-22.000 år gamle. Der er også en forhistorisk afvikling af Poliochni, som menes at være den ældste neolitiske by i Europa.

Der er færgeforbindelser fra Myrina til øerne Agios Efstratios, Lesvos og Samothrace, Piræus og Lavrio.


Limnos Guide

Den græske ø Limnos ligger i den nordlige del af Det Ægæiske Hav. Limnos har en af de smukkeste havne i Grækenland. Med dens smukke strande og maleariske, traditionelle landsbyer uberørt af moderne turisme, passer Limnos ikke rigtig med stereotypen for græske øer.