Agios Efstratios til Limnos færge

Agios Efstratios Limnos færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med De Ægæiske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 19 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Agios Efstratios Limnos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Agios Efstratios - Limnos færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 6 Afgange Ugentlig 1 time 19 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Agios Efstratios Limnos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Agios Efstratios Limnos ruten er for en bil og 3 passagerer.

Agios Efstratios Guide

Limnos, nogle gange kendt som Lemnos, er en græsk ø i Det Ægæiske Hav. De tre hovedbyer på øen er Myrina, på vestkysten, og Moudros på den østlige bred af en stor bugt midt på øen. Myrina er øens hovedstad og er en by, som er kendt for sine smukke, traditionelle brostensbelagte stræder, sine gamle sten palæer, promenaden ved havet og sit byzantinkse slot. Det imponerende slot, der har udsigt over byen, ligger på en stenet og stejl halvø. Der er mange ting at se og lave på øen. Der er Petrified Forest nør Moudros, hvor man kan se forstenede blade, frugt og palme-træer rødder, der er omkring 20-22.000 år gamle. Der er også en forhistorisk afvikling af Poliochni, som menes at være den ældste neolitiske by i Europa.

Der er færgeforbindelser fra Myrina til øerne Agios Efstratios, Lesvos og Samothrace, Piræus og Lavrio.