Sporaderne

Sådan bookes færger fra Sporaderne til Skópelos Ø

Der er flere færgeoverfarter fra Sporaderne til Skópelos Ø. Færger forbinder pt. 2 havne i Sporaderne med 2 havne i Skópelos Ø.

Der er 23 afgange dagligt på 6 færgeruter som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv SeaJets, Blue Star Ferries, Anes Ferries & Aegean Flying Dolphins. Den kortest overfart tager omkring 15 minutter (Skiathos til Glossa (Skopelos)).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Sporaderne og Skópelos Ø. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Sporaderne Skópelos Ø kort

Tryk her for kort

Om Sporaderne:

Sporaderne er en øgruppe langs Grækenlands østkyst i Det Ægæiske Hav.

Af de 24 øer, er kun 4 beboede; Alonnisos, Skiathos, Skopelos og Skyros, som er karakteriseret av frugtbare slettet, tæt granskov og smukke strande. En tilbyder en lidt anderledes græsk oplevelse med deres traditionelle arkitektur, afslappende atmosfære og afsondrede vige.

Sporaderne har noget for enhver smag; Skopelos og Alonissos er bedst egnet til familier, mens Skiathos har livlige barer og et spændende natteliv. Den mindsst besøgte ø, Skyros, har en attraktiv hovedstad og rolige strande.

På grund af deres nærhed til fastlandet, er er et stort udvalg af hurtigfærger til et par havne på Grækenlands østkyst. Man kan også vælge fra de regelmæssige ruter indenfor Sporaderne, der alle drives af et af landets mest populære færgeselskaber.

Om Skópelos Ø:

Skopelos er en græsk ø beliggende i de nordlige Sporaderne.

Øen er kendt som en grøn og blå ø, på grund af skovene, der dækker meget af øen, og som fører lige ned til vandkanten. Skopelos har et fantastisk udvalg af naturskønne strande, og sammen med sine uberørte kystlinje, er det forståeligt at denne ø blev valgt for indspilningen af ”Mamma Mia”.