Sammenlign færger fra Sporaderne til Skópelos Ø
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Sporaderne

Sporaderne er en øgruppe langs Grækenlands østkyst i Det Ægæiske Hav.

Af de 24 øer, er kun 4 beboede; Alonnisos, Skiathos, Skopelos og Skyros, som er karakteriseret av frugtbare slettet, tæt granskov og smukke strande. En tilbyder en lidt anderledes græsk oplevelse med deres traditionelle arkitektur, afslappende atmosfære og afsondrede vige.

Sporaderne har noget for enhver smag; Skopelos og Alonissos er bedst egnet til familier, mens Skiathos har livlige barer og et spændende natteliv. Den mindsst besøgte ø, Skyros, har en attraktiv hovedstad og rolige strande.

På grund af deres nærhed til fastlandet, er er et stort udvalg af hurtigfærger til et par havne på Grækenlands østkyst. Man kan også vælge fra de regelmæssige ruter indenfor Sporaderne, der alle drives af et af landets mest populære færgeselskaber.

Om Skópelos Ø

Skopelos er en græsk ø beliggende i de nordlige Sporaderne.

Øen er kendt som en grøn og blå ø, på grund af skovene, der dækker meget af øen, og som fører lige ned til vandkanten. Skopelos har et fantastisk udvalg af naturskønne strande, og sammen med sine uberørte kystlinje, er det forståeligt at denne ø blev valgt for indspilningen af ”Mamma Mia”.

Færger fra Sporaderne til Skópelos Ø

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking