Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Ibiza havn

  • Med bil

    Ibiza ligger i den sydøstlige region af øen og havnen ligger i Ibiza by. Du kan komme til havnen via Avenida Santa Eulalia og Av. Andanes. Passagerterminalen er kaldt ’Estacion Maritima del Puerto’.

  • Adresse

    Estación Marítima, Andenes del Puerto s/n, C.P. 07800, de Baleariske Øer

  • Ibiza overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Ibiza før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Ibiza overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Ibiza færgeservicer

Ibiza Guide

Hvad kan man lave i Ibiza?

Som følge af de mange klubber og bars er øen kendt for sin sommerfestscene. Mange besøgende kommer for at opleve nattelivet, men man burde forvente meget mere en bare klubber på Ibiza, da den er rig på kultur, smukke strande og natur. Der findes mange skønne ting at se i Ibiza, såsom middelalderlige og renæssance bygninger, kurie huset, Santa Domingo Kirke, den gamle bymidte, slottet, museet for moderne kunst fra Ibiza og Necropolis Punica del Puig des Molins, en verdenskulturarv, med over 4000 grave fra det 7. århundrede f.Kr. Øen selv har mange forskellige dele der er erklærede UNESCO - verdenskulturarve, der beskytter disse dele fra fremtidige indgreb, som for eksempel Dalt Vila, den ældste del af Ibiza, hvor der står en gammel fæstning, der blev bygget som beskyttelse mod pirater. Katedralen Santa Maria blev mange gange genopbygget, repareret og forandret i dens lange historie, og her kan man finde mange gamle kunststykker. Betingelserne for dykning og svømning er perfekte på Ibizas kyste, med krystalklart vand, der har temperaturer op til 26 grader om sommeren. Havbunden i Nationalpark Las Salinas er på grund af den økologiske betydning af dens ålegræs også en verdenskulturarv.

Hvordan kommer man omkring i Ibiza?

Der findes flere busruter imellem feriesteder, lufthavnen og havnen, men nogle af dem kører kun på bestemte tidspunkter om året, altså bliver det anbefalet, at man først kigger efter, hvordan man bedst kommer omkring. Der findes også en taxiservice.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking