COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piræus - Tinos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Piræus til Tinos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Athen til Kykladerne side

Piræus - Tinos færgeselskaber

  • 8 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 4 hr 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 5 hr 10 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 3 hr 30 min
  • Get price

Piræus til Tinos færge

Piræus Tinos færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 8 gange Uge, SeaJets 7 gange Uge, Golden Star Ferries 7 gange Uge & Minoan Lines servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 23 overfarter Uge på Piræus Tinos overfarten mellem Athen og Kykladerne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.


Tinos Guide

Den græske ø Tinos er del af Dodekanserne og ligger i det Ægæiske Hav. Det er den perfekte destination for en afslappende familieferie med sandede strande med rolige vand og et godt udvalg af turistfaciliteter. Øens mest traditionelle landsbyer ligger inde i landet, og er berømt for deres maleriske arkitektur og charme. Øens mest karakteristiske landsby, med sin tradition for marmo udskæring, er Pyrgos. Tinos har en særlig plads i grækernes hjerte, da øen er hjemsted for kirken Panagia, som anses for at være beskytter af landet.

Tinos har færgeforbindelser til Piræus og Rafina, og også til øerne Andros, Syros og Mykonos, og næsten alle de kykladiske øer.