COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Limnos - Kavala er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Limnos til Kavala færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra De Ægæiske Øer til Grækenland side

Om bord på færgerne

Limnos - Kavala færgeselskaber

    • 4 Sailings Weekly 3 hr 5 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 4 hr 15 min
    • Get price

Limnos til Kavala færge

Limnos Kavala færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 5 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer 15 minutter.

Der er 5 overfarter Uge på Limnos Kavala ruten mellem De Ægæiske Øer og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Limnos Guide

Den græske ø Limnos ligger i den nordlige del af Det Ægæiske Hav. Limnos har en af de smukkeste havne i Grækenland. Med dens smukke strande og maleariske, traditionelle landsbyer uberørt af moderne turisme, passer Limnos ikke rigtig med stereotypen for græske øer.


Kavala Guide

Den græske by Kavala er hovedstaden og hovedhavnen i Kavala-regionen og er bygget på skråningerne af Mount Symvolo, og betragtes som en af de mest maleriske byer i Grækenland. Ved at analysere de arkæologiske artefakter fundet, er byen i stand til at føre sin historie tilbage til forhistorisk tid. Byens oprindelige centrum var begrænset til Panagia distriktet, der har været beboet siden det 7. århundrede f.kr. I begyndelsen af det 16. århundrede udvidede byen sig og formået at fastholde sine nye grænset indtil 1870, selv om byen der ses i dag, kun rigtig begyndte at forme sig efter 1928.
Byens formuer var en stor del af resultatet af dens vigtige placering, dens havn og dens naturlige forsvar på halvøen, hvor den gamle by blev bygget. Besøgende vil se byens neoklassiske palæer og store tobak lagre, når de går rundt i byen.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi og Mytilene.