Limnos
Kavala
Færger til Grækenland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Limnos til Kavala færge

Limnos Kavala færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 55 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer 15 minutter.

Der er 8 overfarter Uge på Limnos Kavala ruten mellem De Ægæiske Øer og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Limnos til Kavala færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra De Ægæiske Øer til Grækenland side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Limnos til Kavala?

  Færgeoverfarten fra Limnos til Kavala tager ca. 4h 05m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvor meget koster færgen fra Limnos til Kavala?

  Limnos til Kavala færgeprisen kan variere afhængigt af sæsonen. Den gennemsnitlige pris for en færge fra Limnos til Kavala er 57 €.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Limnos og Kavala?

  Der er 2 populære færgeoperatører for Limnos til Kavala. Disse er
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Limnos til Kavala?

  Book færger fra Limnos til Kavala via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Kavala?

  Ja, du kan rejse som fodpassager fra Limnos til Kavala med
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Kan du tage din bil med på færgen fra Limnos til Kavala?

  Ja, du kan rejse med et køretøj fra Limnos til Kavala med
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Kan man tage kæledyr med på færgen fra Limnos til Kavala?

  Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
  • Hellenic Seaways
 • Hvad er afstanden fra Limnos til Kavala?

  Afstanden mellem Limnos og Kavala er ca. 69 sømil.

Limnos Kavala færge anmeldelser

 • "Nissos Mykonos til Samos"

  *Nissos Mykonos’ er det eneste skib af kvalitet, som sejler mellem Athen og Samos: undgå alle andre – de er simpelthen ulækre! Første klasse området var godt – kun ødelagt af skrigende børn. Der bør blive gjort noget ved det. Toiletterne var okay – men renligheden bør forbedres. Samlet set vil jeg stærkt anbefale at bruge dette skib.

  'Nissos Mykonos' travelled on Nissos Mykonos

  Læs mere Læs mindre
 • "vil sejle igen"

  Vi mødte op i Piræus tidligt og billetkontoret var åbent, og vi købte vores billetter fra en smilende kvindelig medarbejder uden besvær (jeg havde forventet nogle). Båden var ren og indbydende og havde en fantastisk tur.

  'Nissos Mykonos' travelled on Nissos Mykonos

  Læs mere Læs mindre

Limnos Guide

Den græske ø Lemnos er den ottende største ø i Grækenland og ligger i det ægæiske hav. Øens største byer er Myrina på vestkysten og Moudros på østkysten. Myrina er øens hovedstad og havn, og har smukke, traditionelle stræder, gamle sten palæer, en strandpromenade og et slot, som har udsyn over byen. Slottet er placeret på en stejl, stenet halv på en bjergskråning, hvor besøgende ofte kan se små hjorter. Der er mange ting at lave på øen.

Der er færgeforbindelser fra Myrina til øerne Agios Efstratios, Lesvos og Samothrake (kun om sommeren) og til fastlandet via havnene Piræus og Lavrio (Athen-området), Thessaloniki og Kavala.


Kavala Guide

Den græske by Kavala er hovedstaden og hovedhavnen i Kavala-regionen og er bygget på skråningerne af Mount Symvolo, og betragtes som en af de mest maleriske byer i Grækenland. Ved at analysere de arkæologiske artefakter fundet, er byen i stand til at føre sin historie tilbage til forhistorisk tid. Byens oprindelige centrum var begrænset til Panagia distriktet, der har været beboet siden det 7. århundrede f.kr. I begyndelsen af det 16. århundrede udvidede byen sig og formået at fastholde sine nye grænset indtil 1870, selv om byen der ses i dag, kun rigtig begyndte at forme sig efter 1928.
Byens formuer var en stor del af resultatet af dens vigtige placering, dens havn og dens naturlige forsvar på halvøen, hvor den gamle by blev bygget. Besøgende vil se byens neoklassiske palæer og store tobak lagre, når de går rundt i byen.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi og Mytilene.


Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking