Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til De Ægæiske Øer

De Ægæiske Øer er en gruppe af græske områder, der ligger i Det Ægæiske Hav, mest ud for Tyrkiets kyst og omfatter Lesbos, den største af gruppen og den tredje største græske ø, Thassos, Samos, Chios, Ikaria, Lemnos og Samothrake, samt nogle mindre øer.

Det er relativt nemt at rejse mellem de Ægæiske Øer med færge. Der er mange, der forbinder fastlandet med de forskellige øer, og der er også et stort antal færger, der forbinder øerne.

Hvis man har brug for at nå Grækenland inden videre rejse til de Ægæiske Øer, er der masser af færgeselskaber, der tilbyder servicer fra Italien, som er godt forbundet med resten af Europa.

De Ægæiske Øer er mindre besøgte end Kykladerne og Dodekaneserne, og som følge heraf, har øerne bevaret mere af deres karakter. Lesbos har været et feriested siden romertiden og har masser at byde på, inklusiv havnen og hovedstaden Mytiliene, stille bjerglandsbyer, travle feriesteder og skove.

Ayiassos ligger udenfor Mytilene, og er en dejlig bakke by med brosteinsbelagte gader og en kirke fra det 12. århundrede. Molyvos ligger på den nordlige kyst, og har en havn, som ligner et postkort og et fint slot. Samos er nok den livligste af gruppen med gode strande, bjergrige terræn og skove. Der er også en række arkæologiske steder.

Ikaria er en af de mindre besøgte græske øer, og kan være attraktiv for dem, som søger en roligere destination. Der er gode sandstrande og en række middelalderlige borge, der blev bygget for at modstå de pirater, der ofte angreb øen. Chios er en anden relativt stille ø og er bjergrig mod nord med skovklædte dale og middelalderlige landsbyer. Dens kloster fra det 11. århundrede, er et Unesco verdensarv område.

Limnos har en af de største naturlige havne i det Ægæiske Hav, gode strande, en eller to historiske steder, mens Samothrake har et godt natteliv i Kamariotissa og den smukke landsby Hora med resterne af et fort og smuk udsigt over havet.

Thassos har et slående byzantinsk kloster, et fremragende arkæologisk museum og et gammelt græsk tempel ved Alyki og gode strande.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Hellenic Seaways
  • Få pris
 • Turyol
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • Få pris
 • SeaJets
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

De Ægæiske Øer anmeldelser

 • "Greek ferries"

  We have several sailings with the cateramaran on our island hopping on the dodekanis island. Perfekt in any way.

  Læs mere Læs mindre
 • "En god oplevelse"

  Alt fungerede perfekt - reservation, sejlturen, skibet, personalet - alt var ok

  Læs mere Læs mindre
 • "Symi - Rhodos"

  Symi - Rhodos

  Læs mere Læs mindre
 • "Rhodos - Symi - Kos"

  Super præcis med sød og hjælpsom personale.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i De Ægæiske Øer