Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2826 ruter og 667 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Fiji

Hvor er Fiji?

Fiji er et smukt land i det sydlige Stillehav, og består af 333 tropiske øer. Hovedøen, Viti Levu, har den største landmasse på Fiji, og er hjem til cirka 70 procent af landets samlede befolkning. De mest velkendte øer er dog Yasawa og Mamanuca øgruppen, som breder sig fra vest- til nordkysten og har landets fineste strande og berømte feriesteder.

Ting man kan lave

Normalt bringer bare tanken om Fiji følelser af fred og lykke frem, hvilket skyldes de varme og venlige lokale sammen med afsides strækninger af sand, med det flotteste krystalklare vand. Desuden kan det omkringliggende Stillehav opfattes som en verden i sig selv, med et kalejdoskop af farverige koral rev og mere end 1.500 arter af tropiske fisk. Kendt som et af de steder i verden med flest koraller, og som en leder indenfor ecoturisme, tilbyder Fijis vande sjov dagen lang, uanset om du er en erfaren dykker, eller én der snorkler for første gang.

Der er dog også mange ting at underholde sig med på land. Tordnende floder kan bruges til riverrafting, et utal af fuglearter kan opleves og der er adskillige ruter til vandreture, som bare beder om at blive udforsket. Du kan også booke guidede 4WD ture i det ujævne terræn. Fiji museet i Suva, Viti Levu, tager dig på en rejse gennem landets historie og kulturelle udvikling, indeholdende årtier gammelt tøj, traditionelle kanoer og rystende historier om Britiske opdagelsesrejsende, der stod ansigt til ansigt med kannibalisme. Når den brændende sol går ned, afholder de fleste hoteller og feriesteder livlige strandfester, med eksklusive restauranter som også serverer friskfangede fisk og skaldyr.

En af de bedste nationalparker kan findes i Colo-i-Suva skoven, som dækker to en halv kvadratkilometer af frodig regnskov, med en overflod af plantearter og en symfoni af fuglesang. Efter en lang vandretur kan du belønne dig selv, med en tur i et af deres adskillige naturlige badehuller i ren paradis stil.

Hvilke færger er tilgængelige?

Der er et utal af færgeruter som forbinder øerne i Fiji med hovedøen, Viti Levu. Fra Mamanuca tager sejlturen mellem 45 minutter til en time, for at komme til havnen i Denarau, mens de lige så hyppige afgange fra Yasawa, som er længere mod nord, tager et par timer.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Awesome Adventures Fiji
    • Få pris

Ruter og havne i Fiji