Rhodos til Chalki færge

Rhodos Chalki færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Anek Lines sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 10 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 15 m.

Der er 5 overfarter Uge på Rhodos Chalki ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Rhodos - Chalki færgeselskaber

  • Anek Lines
    • 3 Afgange Ugentlig 2 t 10 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 1 time 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Rhodos Chalki Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rhodos Chalki ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og ligger i den østlige del af det ægæiske hav, nordøst for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er også en kort afstand ud for Tyrkiets kyst. Rhodos By er øens hovedstad og største by, og dens gamle bydel er en rig gobelin, der består af forskellige civilisationer og kulturer.

Byens middelalderlige mure, dens bygninger, porte, smalle stræder, gamle huse og travle torve får en til at føle som om, man er trådt tusinder af år tilbage i tiden.

Udenfor Rhodos byen har øen en række små landsbyer og badebyer, der er populære blandt turister. Hovedbyderne er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øens havn er der færgeforbindelser til Piræus, resten af Dodekaneserne, Kykladerne og Kreta.

Chalki Guide

Den græske ø Chalki ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Dodekaneserne. Den ligger omkring 6 km vest af Rhodos og er den mindste beboede ø i Dodekaneserne med et areal på 28m2 og en kystlinje på omkring 34 km. Øens navn er afledt fra kobberminderne, der plejede at eksistere på øen (Chalkos er græsk for kobber). Øens økonomi klarede sig godt i slutningen af det 18. århundrede, hvor øens beboere udviklede navigation og en svampe industri. Chalki fulgte det historiske forløb af Rhodos og blev officielt forenet med Grækenland i 1948.
Havnen er kaldt Nimborio.